Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ντάνιελ Κρεγκ συνεχίζει ως Τζέιμς Μποντ – Πιθανόν και η Αντέλ θα ερμηνεύσει το τραγούδι του νέου φιλμ

Ο Ντάνιελ Κρεγκ συνεχίζει ως Τζέιμς Μπον...

Αυτό αναφέρει με σιγουριά η Βρετανική εφημερίδα Mirror

Ο σούπερ σταρ του κινηματογράφου Ντάνιελ Κρεγκ παραμένει στο παιχνίδι του Τζέιμς Μποντ και σύμφωνα με νέα ρεπορτάζ, ο γοητευτικός Βρετανός ηθοποιός θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στον ρόλο του θρυλικού πράκτορα 007.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, οι φήμες ότι ο Κρεγκ δεν θα συνέχιζε στην περίφημη κινηματογραφική σειρά ξεκίνησαν πριν βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Spectre» το 2015 από τις δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ο ηθοποιός. Τώρα όμως νέες πληροφορίες θέλουν τον 49χρονο Βρετανός σταρ να έχει αλλάξει γνώμη και η παραγωγός της σειράς, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, να έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του και στην επόμενη ταινία του franchise.

Σύμφωνα με την Βρετανική εφημερίδα Mirror, το σίριαλ για την εμπλοκή του Ντάνιελ Κρεγκ και τους άλλους υποψήφιους μνηστήρες του ρόλου έχει ουσιαστικά λήξει, με τον Κρεγκ να κατοχυρώνει και πάλι τον χαρακτήρα του 007, τουλάχιστον για την επόμενη ταινία.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά όπως γράφει το flix.gr, η τραγουδίστρια Αντέλ ενδέχεται να αναλάβει και πάλι να ερμηνεύσει το τραγούδι των τίτλων του νέου φιλμ του διάσημου πράκτορα, όπως έκανε με το «Skyfall», που της χάρισε το βραβείο Όσκαρ και τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Τραγουδιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight