Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην Πατραϊκή κοινωνία από την απώλεια του παιδοψυχίατρου Κώστα Σταμπουλόπουλου-Αύριο η κηδεία

Θλίψη στην Πατραϊκή κοινωνία από την απώ...

Έδινε μάχη με τον καρκίνο - Ήταν πατέρας τριών παιδιών και ένας εξαιρετικός επιστήμων

Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του συμπολίτη παιδοψυχιάτρου Κώστα Σταμπουλόπουλου σε ηλικία 69 ετών.

«Έφυγε» από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη 13 Ιουλίου στις 10 π.μ από τον Ιερό Ναό Αγγέλων του Α΄ Δημοτικού Νεκροταφείου της Πάτρας.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στην Α’ Παθολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο.

Ο Κώστας Σταμπουλόπουλος προερχόταν από οικογένεια ιατρών και διατηρούσε το ιατρείο του στην Ρ. Φεραίου 123.

Είχε τελειώσει την ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και στα κατοπινά χρόνια είχε κάνει σπουδές και σε Δανία και Αγγλία ειδικευόμενος στην παιδοψυχολογία. Όπως ανέφερε στο thebest.gr, η Λίτσα Παπαδοπούλου προϊσταμένη στον Ιατρικό σύλλογο της Πάτρας, ο Κώστας Σταμπουλόπουλος είχε ασχοληθεί ιδιαίτερα με το κομμάτι της οικογένειας και της ψυχικής υγείας και συμπεριφοράς.

Μάλιστα είχε δημιουργήσει και μία ομάδα όπου έδινε συμβουλές για θέματα οικογένειας και αντιμετώπισης ψυχολογικών προβλημάτων.

Ο εκλιπών είχε γεννηθεί το 1947 και συνταξιοδοτήθηκε το 2012. Ήταν άρρωστος από καρκίνο. Έναν εξαιρετικό ιατρό κι έναν κοσμοπολίτη στην αντίληψη του για τη ζωή, τον χαρακτήρισε μιλώντας στο thebest.gr, o παιδικός του φίλος και συνάδελφος του ιατρός, Κωνσταντίνος Ι. Οδυσσέως, Ειδικός Ιατρός Εργασίας.

Τα συλλυπητήρια της εκφράζει για την απώλεια του Κώστα Σταμπουλόπουλου, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννα Μαστοράκου.

Ο εκλιπών που έκανε συχνά ομιλίες και αρθρογραφούσε για επιστημονικά και κοινωνικά θέματα, ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις