Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κατασχέσεις λόγω παλαιών χρεών "γονατίζουν" το δήμο Ήλιδας

Κατασχέσεις λόγω παλαιών χρεών "γον...

Συνέντευξη τύπου για το θέμα

Δραματική είναι η κατάσταση στο δήμο Ήλιδας μετά την κατάσχεση ποσού από τους λογαριασμούς του δήμου, εκ μέρους μελετητικής εταιρίας, που στο παρελθόν συνεργάστηκε με τη δημοτική αρχή Λυμπέρη. Χθες απόντος του δημάρχου Χρήστου Χριστοδουλόπουλου στο εξωτερικό, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Ρούλα Γκουβίτσα και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Τσεριώνης, παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τα όσα δυσάρεστα συμβαίνουν και επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία του δήμου Ήλιδας.

Όπως τόνισε η κα Γκουβίτσα στόχος είναι εξ’ αιτίας έκτακτων επιζήμιων γεγονότων για τον δήμο και τους δημότες μας να υπάρξει άμεση ενημέρωση. Συμπλήρωσε πως με την επιστροφή του ο δήμαρχος θα κάνει εκτενή αναφορά στα γεγονότα.

Όπως ενημέρωσε η κα Γκουβίτσα, την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, η εταιρεία “ΛΙΑΡΟΣ ΗΛΙΔΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΡΟΪΚΟΣ” κ.λ.π. έκανε κατάσχεση από τους λογαριασμούς του δήμου  σε ποσόν 342.308,80 ευρώ, παρά τις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες στις οποίες προχώρησε η δημοτική αρχή.

ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις