Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 7 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 7 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Διευκολύνει και κάνει πιο όμορφη την επικοινωνία αλλά και τις μετακινήσεις η θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης, ενώ λέγονται ωραία πράγματα στα ερωτικά. Όμορφες βόλτες και ταξιδάκια. Δημιουργικές ιδέες. Πιο άνετες οι ώρες μέχρι και το απόγευμα, ενώ δεν αποκλείονται ευχάριστες εκπλήξεις – κάτι ανοίγει ή προχωρά. Το βράδυ είναι πιθανό να παρουσιαστούν διάφορες υποχρεώσεις.

Ταύρος

Θέματα οικονομικά, σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων διευκολύνονται σήμερα με τη θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης, μια μέρα γόνιμη για τα έσοδα, ενώ μπορεί να έχετε και κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις οικονομικές. Πιο απελευθερωμένη η ψυχολογία σας. Καλύτερη επικοινωνία με τους δικούς σας. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας. Το βράδυ είναι πιθανά ταξίδια αλλά και διάβασμα.

Δίδυμοι

Σας ευνοεί άμεσα το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σήμερα, το οποίο γλυκαίνει την επικοινωνία με τους γύρω σας, ενώ διευκολύνει διάφορες συναλλαγές αλλά και τις μετακινήσεις. Ωραίες βόλτες, ταξιδάκια, γνωριμίες, συζητήσεις. Κοινωνική μέρα μέχρι το βραδάκι, με πιθανές κι ευχάριστες κι απρόσμενες συναντήσεις, ή με θετικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Καρκίνος

Γόνιμη για τα οικονομικά σας η θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης, ενώ μπορεί να κάνετε ωραίες αγορές. Παράλληλα, διευκολύνει το κλείσιμο γραφειοκρατικών ή άλλων θεμάτων, ενώ μαλακώνει και τη ψυχολογία σας. Θετικές εξελίξεις και πρόοδος στα επαγγελματικά σήμερα. Ενασχόληση και με θέματα υγείας και διατροφής. Κοινωνικό το βράδυ, με διάφορες συναντήσεις.

Λέων

Το ευεργετικό εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σάς βοηθά να εκπληρώσετε εύκολα κάποιες επιθυμίες σας σήμερα, ενώ διευκολύνει συναντήσεις, επαφές, συνεργασίες, σχέδια, και κάνει την επικοινωνία πιο γλυκιά και ήπια. Ευχάριστες εκπλήξεις πιθανές, και καλές εξελίξεις σε ερωτικά, σπουδές, παιδιά, διασκέδαση, ταξίδια – μια δημιουργική και ζωντανή μέρα. Όρεξη για δουλειές το βράδυ.

Παρθένος

Εύκολα κινούνται τα πράγματα στα επαγγελματικά σήμερα και γίνονται καλές επαφές, ενώ ευνοούνται οι συνεργασίες, με τη θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης, μια επιρροή που σας βοηθά να ολοκληρώσετε και ορισμένα άλυτα ζητήματα. Παράλληλα υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού και οικονομικών. Ερωτικό το βράδυ, με ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

Ζυγός

Η θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης επιτρέπει στα σχέδιά σας σήμερα να κινηθούν εύκολα, προσφέρει αρμονία στις επαφές και στις φιλίες, ενώ διευκολύνει τα ταξίδια και θέματα σπουδών και νομικών. Παράλληλα είναι πιθανές ευχάριστες συναντήσεις-εκπλήξεις, και θετικές εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Το βράδυ πιθανόν να βγει ο σπιτόγατος εαυτός σας στην επιφάνεια.

Σκορπιός

Καλή μέρα για επαγγελματικές επαφές και συναντήσεις, με τη θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης να προσφέρει αρμονία στην επικοινωνία, ενώ ευνοεί και θέματα οικονομικά – γόνιμη μέρα γι’ αυτούς τους τομείς. Δεν αποκλείονται και απρόσμενα έσοδα, όπως και ευχάριστες εξελίξεις στα εργασιακά. Ωραίες αγορές. Επικοινωνιακό το βράδυ, με βόλτες, συναντήσεις κι αρκετή κουβεντούλα.

Τοξότης

Ομορφαίνει την επικοινωνία σήμερα η θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης, ενώ λέγονται ωραία πράγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες – καλή μέρα για συναντήσεις, συμφωνίες, συμβιβασμούς. Εύνοια και σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, νομικών – διευκολύνσεις. Ευχάριστες εκπλήξεις πιθανές σε ερωτικά, επιχειρηματικά και προσωπικά θέματα, ή σε σχέση με τα παιδιά. Ήρεμο και απολαυστικό το βράδυ.

Αιγόκερως

Κυλούν αρμονικά τα καθημερινά κι εργασιακά σας θέματα τώρα με τη θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης, ενώ βελτιώνονται οι σχέσεις και το κλίμα στο χώρο δουλειάς. Επίσης διευκολύνονται οικονομικά θέματα. Καλή και απελευθερωμένη η ψυχολογία σας. Θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Ζωηρό κι εξωστρεφές το βράδυ – παίρνετε κάποιες πρωτοβουλίες.

Υδροχόος

Ωραία μέρα για τα ερωτικά και για την κοινωνική σας ζωή, με τη θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης να γλυκαίνει την επικοινωνία – λέγονται όμορφα πράγματα και υπάρχει καλή διάθεση. Το ίδιο και με τα παιδιά. Παράλληλα, είναι πιθανές συναντήσεις ή μηνύματα εκπλήξεις, όπως και απρόσμενες βόλτες, ενώ προχωρούν σχέδιά σας. Ξεκούραστο το βράδυ – ευκαιρίες φυγής.

Ιχθύες

Ήρεμη η ψυχολογία σας σήμερα, ενώ η θετική όψη Ερμή-Αφροδίτης διευκολύνει θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων κι εργασιακά – καλή μέρα για επαφές και συμφωνίες, καθώς η επικοινωνία γίνεται όμορφα. Εύνοια και σε θέματα υγείας. Παράλληλα, αναμένονται ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά, αλλά και απρόσμενα έσοδα. Αφιερωμένο στους φίλους και τη δικτύωση το βράδυ.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being