Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Τελευταίο τεστ στις Συρακούσες για την Εθνική ανδρών πριν το Παγκόσμιο

Πόλο: Τελευταίο τεστ στις Συρακούσες για...

Από Πέμπτη 6 έως Κυριακή 9 Ιουλίου

Στις Συρακούσες μεταβαίνει η Εθνική ανδρών υδατοσφαίρισης αύριο Πέμπτη 5 Ιουλίου για το εξαεθνές τουρνουά. Στην αποστολή βρίσκονται 14 από τους 15 πολίστες που θα συμμετέχουν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Βουδαπέστη, 14 με 30 Ιουλίου.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Κώστας Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Κώστας Γεννηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Γιάννης Φουντούλης, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Στην Αθήνα, από τους «15» της προετοιμασίας, που θα συνεχιστεί με την επιστροφή από τη Σικελία ως και τις 13 του μήνα, παραμένει ο Μανώλης Ζερδεβάς.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος, ο συνεργάτης του Δημήτρης Κραβαρίτης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος, ο μάνατζερ των Εθνικών ομάδων Αντώνης Αρώνης (αρχηγός αποστολής) και ο διεθνής διαιτητής Σπύρος Αχλαδιώτης.

Οι δύο Όμιλοι του τουρνουά και το πρόγραμμα αγώνων της Εθνικής μας ομάδας (τοπικές ώρες), στην πισίνα «Paolo Caldarella»:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΕΛΛΑΔΑ, Ιταλία, Ρωσία

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: Αυστραλία, Κροατία, ΗΠΑ

Πέμπτη, 6/7: 18.00 ΕΛΛΑΔΑ – Ρωσία

Παρασκευή, 7/7: Ρεπό

Σάββατο, 8/7: 19.30 Ιταλία – ΕΛΛΑΔΑ

Την Κυριακή (9/7) θα γίνουν οι αγώνες κατάταξης ως εξής: 16.30 3ος Α – 3ο Β (θέσεις 5η – 6η), 18.00 2ος Α – 2ος Β (θέσεις 3η – 4η), 19.30 1ος Α – 1ος Β (θέσεις 1η – 2η).

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόλο: Η Ουγγαρία κατέκτησε το «Σαμαρτζίδης Καπ»-Τέταρτη η Εθνική ομάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports