Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας: "Θερινή φιέστα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών 3.500 ευρώ"

ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας: "Θερινή φιέστα στο ...

Ανακοίνωση κατά της γιορτής των εγκαινίων από την Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή

Κατά της Κυβέρνησης και της γιορτής που ετοιμάζει για τα αυριανά εγκαίνια του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας, βάλει η ΝΟΔΕ Αχαΐας. Για «θερινή φιέστα» μιλά η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Την ώρα που το νοσοκομείο μας στενάζει από έλλειψη πόρων, για να χρηματοδοτηθούν επείγουσες ανάγκες, το Υπουργείο απολαμβάνει τις «φιέστες» που στήνονται από την Διοίκηση για να εγκαινιασθεί για δεύτερη φορά «επίσημα» την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

Έτσι θα απολαύσει ο κ. Πολάκης «καφέ με αλμυρά κεράσματα». Επειδή προβλέπεται «αυθόρμητη» προσέλευση κομματικών στελεχών χρειάζονται και «100 καρέκλες». Για τους υπόλοιπους πληβείους έχει προβλεφτεί να υπάρχουν και «800 ποτήρια μιας χρήσης». Εννοείται ότι οι κομματικοί καλεσμένοι θα πιουν μόνον από «200 γυάλινα ποτήρια».

Φυσικά θα υπάρξει και «μικροφωνική εγκατάσταση» για να ακούγεται η στεντόρεια φωνή του κ. Πολάκη μέχρι το ΣτΕ, μήπως συμμορφωθούν οι δικαστές και το μετατρέψουν σε λαϊκό δικαστήριο της Σοβιετίας.

Όλα αυτά μόνον με 3500 Ευρώ.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Διοίκηση επιθυμεί να υλοποιήσει το κάλεσμα του Πρωθυπουργού για ανάπτυξη αναθέτοντας την φιέστα σε ιδιώτη.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται για να συμβάλλουν στην «ανάπτυξη» ας διαβάσουν την σχετική προκήρυξη του νοσοκομείου στην «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις