Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι Ηλίας Παπανικολάου και Χαρά Χουρπιλιάδη συγκέντρωσαν πολύ υψηλές επιδόσεις στις πανελλήνιες

Πάτρα: Οι Ηλίας Παπανικολάου και Χαρά Χο...

Ο Η. Παπανικολάου 19.347 μόρια και η Χ. Χουρπιλιάδη 19.169 μόρια

Η Πάτρα πραγματικά καμαρώνει και φέτος για τις σημαντικές επιτυχίες μαθητών της περιοχής που πέτυχαν υψηλή βαθμολογία και αρίστευσαν στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ένας ακόμη μαθητής της πόλεως των Πατρών που κατόρθωσε να συγκεντρώσει μία υψηλή βαθμολογία είναι ο Ηλίας Παπανικολάου του Βασιλείου, μαθητής του 7ου Λυκείου Πατρών, ο οποίος ήταν της θετικής κατεύθυνσης. Έγραψε 19,9 στα μαθηματικά, 20 στο μάθημα της φυσικής, 19,5 στη χημεία και 17,4 στη γλώσσα, συγκεντρώνοντας 19.347 μόρια, μία πράγματι αξιοζήλευτη επίδοση.

Όπως ανέφερε η κυρία Μαρία Φούκα, καθηγήτρια φιλόλογος στο 2ο Γυμνάσιο Πατρών και για χρόνια βαθμολογήτρια στις Πανελλήνιες, η οποία και φρόντισε να μας ενημερώσει για την μεγάλη επιτυχία του Ηλία Παπανικολάου, «θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους τους καθηγητές του που συνέβαλαν στην επιτυχία του».

Επίσης η κυρία Φούκα υπογραμμίζει ως υστερόγραφο τα εξής:

«Εύχομαι στα παιδιά που είχαν προσπαθήσει και απογοητεύτηκαν από την βαθμολόγηση των γραπτών τους να μη το βάλουν κάτω. Σίγουρα η επιτυχία στη ζωή δεν εξαρτάται από ένα στραβοπάτημα καλώς ή κακώς ...Συχνά οι μαθητές αυτοί προκόβουν περισσότερο από αυτούς που είχαν μια καλύτερη βαθμολογία..Επειδή δεν έχω face book δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με την μαθήτρια από την Αλεξανδρούπολη Αρετή Ηλιάδη που απευθυνόμενη στο thebest.gr εξέφρασε την απογοήτευσή της για την βαθμολόγηση των γραπτών της, παρόλη την μεγάλη της προσπάθεια που δεν την αμφισβητώ καθόλου.

Δυστυχώς υπάρχουν και οι κακοί βαθμολογητές... Με τις παραπάνω σκέψεις μου, της εύχομαι να καταφέρει στη ζωή της αυτά που επιθυμεί. Το αξίζει.».

*Να προσθέσουμε πως στους φετινούς αριστούχους των πανελληνίων εξετάσεων, είναι και η Πατρινή μαθήτρια Χαρά Χουρπιλιάδη του Παύλου, η οποία κατέφερε να συγκεντρώσει μία πολύ υψηλή βαθμολογία: 19.169 μόρια. Η Χαρά Χουρπιλιάδη πήγαινε στο Πειραματικό Λύκειο Πατρών στου Λάγγουρα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις