Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το Σεπτέμβριο ο γάμος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Το Σεπτέμβριο ο γάμος του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, το οποίο πάντα κρατάει χαμηλούς τόνους. Αποφεύγει τις δηλώσεις για την σχέση του και σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις μαζί. Ωστόσο, οι φωτογράφοι τους έχουν απαθανατίσει μαζί αρκετές φορές.

Αναφερόμαστε στον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, οι οποίοι διανύουν την καλύτερη φάση του έρωτα τους. Μάλιστα, φαίνεται πως είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε γάμο, γι’ αυτό και έχουν ήδη ορίσει την ημερομηνία.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, στο ένθετο Secret, το ζευγάρι θα παντρευτεί στις 23 Σεπτεμβρίου.

Η πρόταση γάμου έγινε στο πρόσφατο ταξίδι τους στην Βενετία και η απάντηση ήταν θετική. Το μυστήριο θα τελεστεί σε ένα μικρό εκκλησάκι μέσα στο κτήμα, παρουσία συγγενών και φίλων. Κουμπάροι τους θα είναι η παιδική φίλη της Αλεξάνδρας και επίσης ηθοποιός, Φρόσω Κυριαζή, ο επιχειρηματίας Αντώνης Περιστεράκος και η παρουσιάστρια Ελίζα Λυμπούση.

Τέλος, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, το νυφικό θα είναι δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου, ο οποίος έχει συγγενική σχέση με την μέλλουσα νυφούλα.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight