Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέα «Οδύσσεια», μετά καύσωνα, λόγω Προαστιακού- Δεύτερο μπάνιο στο… περίμενε το βράδυ του Σαββάτου- «Άφαντα» τα τρένα

Πάτρα: Νέα «Οδύσσεια», μετά καύσωνα, λόγ...

Δεύτερη φορά μέσα στην ίδια μέρα επικαλούνται βλάβη στον συρμό

Νέα «ολυμπιακών διαστάσεων» ταλαιπωρία επεφύλασσε στους χρήστες του, το βράδυ του Σαββάτου, ο Προαστιακό της Πάτρας. Μετά τα όσα συνέβησαν το μεσημέρι και αποκάλυψε το thebest.gr, με τα δρομολόγια που δεν εκτελέστηκαν και τους πολίτες να περιμένουν μέσα στον καύσωνα μέχρι να πάρουν την απόφαση να επιστρέψουν στην Πάτρα με ταξί, νέα αντίστοιχα περιστατικά καταγράφηκαν και αργότερα την ίδια μέρα.

Όπως καταγγέλλουν συμπολίτες στο thebest.gr, ήθελαν να γυρίσουν στα σπίτια τους από το μπάνιο κατά τις 21:00 και τελικά κατάληξαν να επιστρέψουν στις 23:50. Ο λόγος; Φυσικά η ματαίωση δρομολογίων του Προαστιακού και μάλιστα πάλι με δικαιολογία βλάβη του τρένου, όπως ακριβώς είχε συμβεί και το μεσημέρι.

Ωστόσο οι χρήστες του Προαστιακού στέκονται ιδιαίτερα και στην στάση των ανθρώπων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι οποίοι ουδέποτε τους ενημέρωσαν για το τι συμβαίνει ούτε βέβαια φρόντισαν να βρουν τρόπο να εξυπηρετήσουν τους χρήστης του τρένου που περίμεναν με τις ώρες στις στάσεις.

Όπως μας αναφέρουν στον Άγιο Βασίλειο ανέμεναν τουλάχιστον 150 άτομα, τα οποία πάντως μέχρι τις 22:40 που άντεξαν στη στάση δεν είδαν κανέναν συρμό να καταφθάνει.

«Θα έπρεπε κανονικά εφόσον το τρένο αδυνατούσε να λειτουργήσει να στείλουν ένα λεωφορείο σε συνεννόηση ίσως με το αστικό ΚΤΕΛ Πατρών ώστε να διευθετηθεί το θέμα ή, αν αυτό δεν ήταν εφικτό, να ενημερώσουν στέλνοντας κάποιον στη στάση, ότι δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν επόμενα δρομολόγια. Ευτυχώς που επιμείναμε τηλεφωνικά εγκαίρως και προλάβαμε τελικά το τελευταίο αστικό λεωφορείο το οποίο μας μετέφερε μέχρι το Ρίο διότι τα άτομα που χώρεσαν μέσα ήταν κατά πολύ περισσότερα απ' αυτά που αντιστοιχούν στα κυβικά του.

Πάλι καλά που φέτος σκέφτηκαν να βάλουν δρομολόγια αστικού ΚΤΕΛ κάθε Παρασκευή και Σάββατο όλο το βράδυ προς Ρίο κι έτσι κάποιο μεγαλύτερο μας μετέφερε στο κέντρο της Πάτρας, διαφορετικά αν ήταν κάποια άλλη μέρα μέσα στη βδομάδα, θα μέναμε εκεί και προφανώς αυτό δε θα ενδιέφερε κανέναν από τους ανεύθυνους υπαλλήλους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ», αναφέρει στο thebest.gr αγανακτισμένη συμπολίτισσα από εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ορισμένοι εκ των χρηστών του Προαστιακού που έζησαν την χθεσινή Οδύσσεια, όταν τελικά έφθασαν στο κέντρο κινήθηκαν προς τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Πάτρας αναζητώντας απαντήσεις για το τι ακριβώς είχε συμβεί. Όπως μας αναφέρουν ένας εργαζόμενος που ήταν εκείνη την ώρα εκεί τους ενημέρωσε ότι το τρένο απλά χάλασε στην Αγυιά αφού είχε ξεκινήσει όντως και γι' αυτό ξαναγύρισε… πίσω!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις