Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εγκαινιάστηκε η γέφυρα του Χάρακα Κεφαλονιάς

Εγκαινιάστηκε η γέφυρα του Χάρακα Κεφαλονιάς

Επίσημε τελετή παρουσία των αρχών του τόπου

Παρουσία των αρχών του τόπου και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα επίσημα εγκαίνια του έργου της γέφυρας του Χάρακα στην Κεφαλονιά. Ένα έργο που «η απόδοσή του στην κυκλοφορία αποτελεί σημαντικό γεγονός για την οδική ασφάλεια, την περιφερειακή συνοχή και την τοπική οικονομία» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος.

Η τελετή ξεκίνησε με τον αγιασμό από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριο και στη συνέχεια ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς – Ιθάκης Π. Δρακουλόγκωνα, τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς Αλέξανδρο Παρίση και την βουλευτή Κεφαλονιάς – Ιθάκης Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. Στα εγκαίνια την κυβέρνηση εκπροσώπησε και χαιρέτισε την εκδήλωση ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Βούρδας.

Την κεντρική ομιλία της εκδήλωσης έκανε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο οποίος στη συνέχεια έκοψε και την κορδέλα των εγκαινίων.

Στην εκδήλωση ακόμη παραβρέθηκαν από πλευράς Περιφέρειας οι Αντιπεριφερειάρχες Κέρκυρας Νικολέττα Πανδή, Λευκάδας Θεόδωρος Χαλικιάς και Ζακύνθου Λευτέρης Νιοτόπουλος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Χρήστος Μωραΐτης, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής Σπύρος Γαλιατσάτος και ο αντιπεριφερειάρχης Βιομηχανίας, Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων Σάκης Τσούκας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σ. Πεφάνη, Κ. Βαγγελάτου, Ν. Βαλλιανάτος, Σ. Κουρής και Γ. Τσιλιμιδός. Επίσης παραβρέθηκαν οι πρ. Νομάρχες Κεφαλονιάς – Ιθάκης Δ. Γεωργάτος και Δ. Λευκαδίτης, ο πρ. αντινομάρχης και πρ. βουλευτής Σπ. Μοσχόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ευαγ. Κεκάτος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς Γερ. Αλυσανδράτος και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης των εγκαινίων της γέφυρας λειτούργησε περίπτερο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας Europe in my Region, από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Γραφείο Europe Direct της ΠΙΝ και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ Ιονίων Νήσων, στους επισκέπτες του οποίου διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά δώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις