Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένα πολύχρωμο ποτάμι στους δρόμους της Πάτρας κατά των διακρίσεων και υπέρ της διαφορετικότητας

Ένα πολύχρωμο ποτάμι στους δρόμους της Π...

Στο πλαίσιο του 2ο «LGBTQI+ Pride Πάτρας»

Με ένα ουράνιο τόξο και δεκάδες πολύχρωμα μπαλόνια βγήκαν στους δρόμους της Πάτρα, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, εκατοντάδες άνθρωποι για να διαδηλώσουν κατά των διακρίσεων, στο πορεία του 2ου «LGBTQI+ Pride Πάτρας». Με τους νέους να δίνουν δυναμικό παρών, αλλά και ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών, όλοι οι συμμετέχοντες, που φέτος ήταν πολλοί περισσότεροι, διαδήλωσαν για την απελευθέρωση φύλου, σώματος και σεξουαλικότητας, ενάντια στην καταπίεση και τις διακρίσεις.

Η πορεία ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα και αμέσως μετά στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, όπου διεξάγεται το 2ο «LGBTQI+ Pride Πάτρας» έγιναν συναυλίες/Live/Drag show/Party.

20.17: Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η πολύχρωμη πορεία του 2ου «LGBTQI+ Pride Πάτρας». Οι συγκεντρωμένοι ξεκίνησαν από το Μόλο της Αγίου Νικολάου και αυτή την ώρα βρίσκονται στη Μαιζώνος.

Οι αστυνομικοί ρυθμίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Νωρίτερα

Με την πολύχρωμη πορεία στους δρόμους της Πάτρας κορυφώνονται σε λίγη ώρα οι εκδηλώσεις του 2ο «LGBTQI+ Pride Πάτρας», που ξεκίνησε χθες στο Μόλο της Αγίου Νικολάου. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώνονται στην πλατεία Τριών Συμμάχων όπου μια μεγάλη πολύχρωμη σημαία τους περιμένει.

Πρόκειται για ένα φεστιβάλ υπερηφάνειας, το δεύτερο που γίνεται στην Πάτρα, για την απελευθέρωση φύλου, σώματος και σεξουαλικότητας, ενάντια στην καταπίεση και τις διακρίσεις. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ υπάρχουν περίπτερα αλληλέγγυων ομάδων και φορέων, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, πρακτικά και καλλιτεχνικά εργαστήρια, μουσικές συναυλίες, χορευτικά σόου και πάρτι.

Μετά την ολοκλήρωση της πορείας ακολουθούν στο χώρο του Μόλου της Αγίου Νικολάου συναυλίες/Live/Drag show/Party:

Χορευτικό Show : «Rainbow Dancers»

Live – Polina Leshnevskaia

Drag Show: Chraja / ΔούΚISSα / Zackie Oh / Mariannah Grindr

DJ Set: PJ Mugiwara

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις