Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δύο νεκροί από την πτώση του ψεκαστικού στον Σχινιά - Νοσηλευόμενος σε σταθερή κατάσταση ο τρίτος επιβάτης - Η πτήση μεταδιδόταν live - BINTEO

Δύο νεκροί από την πτώση του ψεκαστικού ...

Παρέσυρε καλώδια της ΔΕΗ

Nοσηλευόμενος, σε σταθερή κατάσταση, παραμένει στο Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος του ΚΑΤ, ο ασθενής Δ Ε, 22 ετών, που διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, στις 11:45 πμ, μετά τον τραυματισμό του από πτώση ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε, όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου.

«Ο ασθενής ήταν προσανατολισμένος σε χώρο και χρόνο, σταθερός αιμοδυναμικά. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε τραύματα εκ του θώρακος και ορθοπεδικής φύσης μεσαίας βαρύτητος, μη χρήζοντα επί του παρόντος χειρουργικής παρέμβασης» αναφέρει το ιατρικό δελτίο, που καταλήγει πως ο ασθενής θα παραμείνει στο νοσοκομείο προς παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ : Ένας από τους επιβαίνοντες ο οποίος δυστυχώς είναι νεκρός, ο φύλακας στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, μετέδιδε ζωντανά μέσω facebook την πτήση. Το βίντεο δείχνει την πτήση πάνω από τον υδροβιότοπο. Αρχικά το ελικόπτερο πετάει ψηλά και μετά από λίγα λεπτά χαμηλώνει αρκετά. Για λίγα δευτερόλεπτα κινείται παράλληλα με το έδαφος. Στο τέλος το βίντεο διακόπτεται βίαια!

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: Νεκροί είναι οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε πριν από τις 10 το πρωί στον υδροβιότοπο του Σχινιά.Πρόκειται για τον χειριστή του ελικοπτέρου κι ενός φύλακα στην περιοχή του Σχινιά.

Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών ανασύρθηκαν πριν από λίγο από τους πυροσβέστες και με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Ο τρίτος επιβάτης, είναι τραυματισμένος, αλλά εκτός κινδύνου. Πρόκειται για έναν φοιτητή που έκανε την πρακτική του, και ο οποίος απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου πριν φτάσει η πυροσβεστική στο σημείο της πτώσης και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε επίσης στο ΚΑΤ.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Πέτρος Φιλίππου μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε ότι όταν τελείωσε ο αεροψεκασμός ο χειριστής πήρε μαζί του στο ελικόπτερο τους δυο πολίτες για να πετάξουν πάνω από την περιοχή. Το ελικόπτερο όμως χτύπησε στα σύρματα και κατέπεσε.

H ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

"Εκφράζουμε τη βαθιά μας οδύνη για το τραγικό συμβάν της πτώσης του ψεκαστικού ελικοπτέρου, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του πιλότου και ενός από τους δύο συνεπιβαίνοντες.

Το μοιραίο ψεκαστικό ελικόπτερο είχε ολοκληρώσει αεροψεκασμό στο πλαίσιο δράσεων κουνουποκτονίας στον υδροβιότοπο του Σχινιά. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το ελικόπτερο κατέπεσε σε βαλτώδες τμήμα του υδροβιότοπου".

 

 

 

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Νεκροί είναι οι χειριστές του ψεκαστικού ελικοπτέρου που έπεσε σήμερα, λίγο πριν τις 10 το πρωί.  Ο τρίτος επιβαίνοντας βγήκε σώος από το ελικόπτερο.

Νωρίτερα

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε πριν λίγο ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι οι δυο επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκαν χωρίς να έχουν τις αισθήσεις τους. Ένας εκ των τριων απεγκλωβίστηκε σώος.

10.30 Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων στο ψεκαστικό ελικόπτερο που κατέπεσε νωρίτερα στην περιοχή του Σχοινιά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ο ένας από τους τρεις επιβαίνοντες απεγκλωβίστηκε σώος.

Στο σημείο αυτή την ώρα βρίσκονται 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο κατά την πτώση του παρέσυρε μαζί του καλώδια της ΔΕΗ.

φωτο EUROKINISSI

φωτο EUROKINISSI

φωτο EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις