Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Αύριο το πρώτο φιλικό της σεζόν για τον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο: Αύριο το πρώτο φιλικό της σε...

Με τη Βάτενς, επί Αυστριακού εδάφους

Με τη συμπλήρωση μιας εβδομάδας στο Ζέεφελντ, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός θα δώσει και το πρώτο φιλικό για τη νέα σεζόν. Αντίπαλος η Βάτενς, μια μικρομεσαία αυστριακή ομάδα, η οποία αγωνίζεται στη Β’ κατηγορία, όμως είναι από τις ισχυρές οικονομικά.

Φέτος τερμάτισε στην 10η θέση, έχοντας 13 νίκες, 12 ισοπαλίες, 11 ήττες και 56-54 τέρματα. Το ματς θα γίνει αύριο στις 19:00.

Σίγουρα από το φιλικό αυτό θα απουσιάσει ο Αλμπέρτο Μποτία, αν και η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Ωστόσο, ο Ισπανός αμυντικός ακολουθεί και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Καπίνο, οι Μάρτινς και Βιάνα παρέμειναν στο ξενοδοχείο λόγω μιας σύπασης στο δεξιό γαστροκνήμιο, όπως και ο Σκαφίδας λόγω ελαφριάς οσφυαλγίας.

Τέλος, ο Κούτρης χτύπησε στον αριστερό ώμο, πάνω σε μια διεκδίκηση της μπάλας και αποχώρησε, όμως δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό.

Ο Μπέσνικ Χάσι έριξε και πάλι το βάρος της σημερινής προπόνησης στην τακτική, αυτή τη φορά αναπτύσσοντας το παιχνίδι τόσο από τον άξονα όσο και από τα άκρα, ενώ δούλεψε και πάλι στη μεταβίβαση από την άμυνα προς την επίθεση και στα σωστά τελειώματα.

Τη Δευτέρα (19:00) οι «ερυθρόλευκοι» θαδώσουν το δεύτερο φιλικό με αντίπαλο τη βουλγαρική Λουντογκόρετς.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε Σισέ, Ρισβάνη και Κούτρη


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports