Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Αθήνα εντοπίστηκε ο γιατρός που τον έψαχναν στην Ακράτα - Επικοινώνησε με τη μητέρα του και είναι καλά στην υγεία του

Στην Αθήνα εντοπίστηκε ο γιατρός που τον...

Το αυτοκίνητό του είχε βρεθεί κλειδωμένο στη ΝΕΟ Πατρών - Κορίνθου

ΝΕΟΤΕΡΟ: Στην Αθήνα εντοπίστηκε τελικά ο γιατρός που είχε εξαφανιστεί από την Ακράτα Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr βρίσκεται σε προστατευμένη φύλαξη από την αστυνομία. Είναι καλά στην υγεία του, αλλά η ψυχολογική του κατάσταση φαίνεται πως δεν είναι καλή.

Η πυροσβεστική συνέχιζε μέχρι σήμερα το πρωί τις έρευνες οπότε και ειδοποιήθηκε για τον εντοπισμό του και σταμάτησε.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει σύμφωνα με πληροφορίες η υπόθεση εξαφάνισης 43χρονου γιατρού , το αυτοκίνητο του οποίου βρέθηκε σταθμευμένο , κλειδωμένο και με αναμμένα τα alarm στη ΝΕΟ Πατρών - Κορίνθου στο ύψος της Ακράτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας φέρεται να τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στη μητέρα του και να της είπε πως είναι καλά στην υγεία του και πως βρίσκεται στην Αθήνα.

Αυτή την ώρα η αστυνομία προσπαθεί να διασταυρώσει την πληροφορία και να εντοπίσει τον άνδρα.

Για τον γιατρό Γιώργο Φιλιππάκη εκδόθηκε silver alert. Έρευνες στην περιοχή της Ακράτας έκανε η αστυνομία και η πυρσοβεστική από το κλιμάκιο Ακράτας και με τη συνδρομή του ειδικού σκύλου της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας. Την υπόθεση χειρίζεται και η Αστυνομική Διεύθυνηε Νοτίου Αιγαίου μιας και η εξαφάνισή του δηλώθηκε στη Ρόδο. Όπως έχει πει η μητέρα του γιατρού, στο protothema.gr τον περίμεναν στη Ρόδο.

Τον περιμέναμε στη Ρόδο», είχε πει η μητέρα του στο protothema.gr. «Δεν είχε κάποιο λόγο να φύγει, δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε και η γυναίκα του απορεί.  Η αστυνομία θα λύσει το μυστήριο, έχουμε εμπιστοσύνη στις Αρχές».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Αυτός είναι ο 43χρονος που εξαφανίστηκε στην Ακράτα– Σήμανε Silver Alert– Αγωνιούν οι δικοί του

 

Αχαΐα: Άλυτο το "μυστήριο" με τον γιατρό και το παρατημένο αυτοκίνητο στην Ακράτα, στην Πατρών - Κορίνθου - Τι "δείχνει" το σημείο - BINTEO

Αχαΐα: Κανένα ίχνος του γιατρού που άφησε το αυτοκίνητό του στην Εθνική οδό κι εξαφανίστηκε- Στο σκοτάδι οι έρευνες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις