Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με Τεννέ η Λαμία και στην Super League

Με Τεννέ η Λαμία και στην Super League

Ο έμπειρος τεχνικός παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας

Με τον άνθρωπο που την οδήγησε για πρώτη φορά στην Ιστορία της στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον Μπάμπη Τεννέ, θα πορευθεί η Λαμία και στην Super League. Την είδηση αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρος της ομάδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM 94,6», δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Πριν από λίγο δώσαμε τα χέρια»...

Οσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας, ο κ Παπαϊωάννου, σχολίασε: «Μεταγραφή δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή. Τώρα προέχουν τα παιδιά που έφεραν την ομάδα εδώ, θα μιλήσουν με την διοίκηση και το τεχνικό τιμ για να βρεθεί η χρυσή τομή και να συνεχίσουν στην ομάδα και του χρόνου. Πρέπει να ακούσουμε τα παιδιά και μετά να δούμε και τις προσθήκες που θα κάνουμε».

Τέλος, για το θέμα με το γήπεδο, που δεν πληροί τις προδιαγραφές για την Super League, ο «ισχυρός άνδρας» της Λαμίας, τόνισε: «Σήμερα το πρωί είχα ραντεβού με τον δήμαρχο Λαμίας. Κοιτάμε τις εξελίξεις.

Τώρα περιμένουμε το στέγαστρο να έρθει από την Ιταλία. Έχουν αρχίσει τα θεμέλια να γίνονται, τα αποδυτήρια ανακαινίζονται. Ότι χρειάζεται θα το κάνουμε. Έχουμε πέσει με τα μούτρα πάνω και θα κάνουμε τα πάντα για να είναι έτοιμο όταν πρέπει, την 1η αγωνιστική. Σαν δεύτερη έδρα έχουμε δηλώσει το γήπεδο του Ατρομήτου».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Σουπερλίγκ Απόλλων Σμύρνης και Λαμία


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports