Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός με 66-51 του Ολυμπιακού - Πανηγυρίζουν οι οπαδοί των «πρασίνων» στην Πάτρα - Εικόνες ντροπής στο ΣΕΦ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός με 66-51 του ...

Φωτοβολίδες και καπνογόνα στον πάγκο του ΠΑΟ

00.00: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πορεία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο κέντρο της Πάτρας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μπάσκετ. Οι οπαδοί ξεκίνησαν από το γραφεία τους στη Σαχτούρη και μέσω της Κορίνθου έφτασαν στην πλατεία Γεωργίου, όπου παρέμειναν για λίγη ώρα.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, τον οποίο διέσχισαν και έφτασαν στη Γούναρη, την οποία ανέβηκαν και στη συνέχεια μέσω της Κανακάρη, έφτασαν στην Τριών Ναυάρχων με σκοπό να ανέβουν τις σκάλες και να κατευθυνθούν στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Ωστόσο, παρέμειναν στο κάτω μέρος της πλατείας και αφού φώναξαν συνθήματα, επέστρεψαν στα γραφεία του συνδέσμου στη Σαχτούρη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα υπέρ της ομάδας τους, ενώ όσοι συμμετείχαν με μηχανάκια και αυτοκίνητα κορνάριζαν. Οι αστυνομικοί βρίσκονταν επί ποδός, ώστε να αποτραπούν τυχόν έκρυθμες καταστάσεις.

23.26: Την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μπάσκετ πανηγυρίζουν αυτή την ώρα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Πάτρα. Περίπου 100 άτομα κάνουν πορεία από τη Σαχτούρη μέσω της Κορίνθου, με κατεύθυνση προς την πλατεία Γεωργίου, όπου αναμένεται να καταλήξουν και να συνεχίσουν τους πανηγυρισμούς.

23.16: Η νίκη της ομάδας τους και η κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ, μετά από 2 χρόνια, όπως είναι φυσικό προκαλεί αισθήματα χαράς και ικανοποίησης στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Αυτή την ώρα, όπως πληροφορείται το thebest.gr, οπαδοί των πρασίνων έχουν συγκεντρωθεί έξω από το στέκι τους στην οδό Σαχτούρη και Κορίνθου και πανηγυρίζουν φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας καπνογόνα.

Ο δρόμος για την ώρα είναι κλειστός στο σημείο.

23.09: Ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα 51 – 66 έναντι του Ολυμπιακού μετά από ένα επεισοδιακό αγώνα στο ΣΕΦ, ο οποίος διακόπηκε μετά ρίψη φωτοβολίδων και αντικειμένων στο πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο αγώνας έγινε στα τελευταία δυο λεπτά χωρίς φιλάθλους.

Πρώτος σκόρερ για τους «πράσινους», που πανηγύρισαν το 35ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, ήταν ο Ρίβερς με 13 πόντους ενώ από τον Ολυμπιακό ο Αγραβάνης με 10.

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 27-36, 37-57,51-66

23.06: Ξανάρχισε το παιχνίδι καθώς έφυγαν οι φίλαθλοι από τις κερκίδες

Νωρίτερα

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο ΣΕΦ όπου διεξάγεται ο αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. Φωτοβολίδες και καπνογόνα έπεσαν προς τον πάγκο του Παναθηναϊκού και το ματς διακόπηκε.

Το σκορ είναι 49-66 για τους πράσινους, 1.56΄΄ πριν τη λήξη του 5ου τελικού στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, όταν οι φίλαθλοι άναψαν καπνογόνα και έκαναν χρήση κροτίδων.

Νωρίτερα είχε αποχωρήσει απο το γήπεδο και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ενώ αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται εκκένωση του κλειστού για να συνεχιστεί ο τελικός.

Δείτε βίντεο από το Πρακτορείο Sport

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports