Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βραδιά με γλυκές μελωδίες και προσεγμένες γεύσεις από τη "Φλόγα"

Πάτρα: Βραδιά με γλυκές μελωδίες και προ...

Στις 12 Ιουνίου

Ο Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», Παράρτημα Πάτρας, μας προσκαλεί τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 και ώρα 8.30 μμ στην καφετέρια Οικογένεια «Μυλωνάς»(πάρκο Αγίου Ανδρέα) για μία βραδιά με γλυκές μελωδίες και προσεγμένες γεύσεις. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Σας περιμένουμε να είστε δίπλα μας και αυτή τη φορά. Άλλωστε ο δυνατός κρίκος που μας συνδέει σε αυτή την αλυσίδα της συμπαράστασης και της ουσιαστικής προσφοράς είναι η αγάπη για τα παιδιά και ειδικότερα για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Σε αυτή την αλυσίδα ανήκουν και οι χορηγοί μας στην προσφορά των οποίων στηρίζεται και η συγκεκριμένη διοργάνωση. Κι αυτή είναι η οικογένεια Μυλωνά, το μαγειρείο «Φασόλοι», τα κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος, η πιτσαρία «Super Pizza», η οικογένεια Τίγκα με την δωρεάν ηχητική υποστήριξη και ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών ο οποίος θα πλαισιώσει μουσικά τη βραδιά με τους: Γιώργο Φλέσσια , Εύα Κουτσουβέλη, Άννα Μαυριανού, Αννίτα Χρηστάκου στο τραγούδι, τον Χρήστο Ματσινόπουλο στην κιθάρα και τραγούδι, Δημήτρη Αργυρόπουλο στο μπουζούκι. Την μουσική επιμέλεια του σχήματος έχει ο Νίκος Λέκκας.

(Τιμή πρόσκλησης 10 ευρώ)".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις