Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έντονο χρώμα από Πάτρα στο φιλικό της Εθνικής του 2004 με την Ίντερ

Έντονο χρώμα από Πάτρα στο φιλικό της Εθ...

Η ΛΟΥΞ βρέθηκε για ακόμα μία φορά κοντά στους διεθνείς, με την Παναχαϊκή να αποτελεί πρώτο θέμα κουβέντας

Ένα σπουδαίο φιλικό πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηράκλειο, το οποίο πήρε την σκυτάλη από την Πάτρα και φιλοξένησε την Εθνική ομάδα του 2004. Η Κρητική πόλη φόρεσε τα καλά της και υποδέχθηκε και την Ιταλική Ίντερ με κάθε λαμπρότητα.

Η Πάτρα έδωσε το παρών σε ακόμα μια ποδοσφαιρική γιορτή την φετινή χρονιά δείχνοντας πως επιστρέφει για τα καλά στο προσκήνιο. Ένας από τους βασικούς χορηγούς της χθεσινής εκδήλωσης και του αγώνα ήταν η Πατρινή εταιρία ΛΟΥΞ, η οποία έχει αφήσει το στίγμα της σχεδόν σε όλα τα αθλητικά δρώμενα της Ελλάδας και αποτελεί μόνιμο υποστηρικτή της Εθνικής ομάδας πάνω από μια δεκαετία.

Το Πατρινό στοιχείο όμως έδωσε το στίγμα του και στον αγωνιστικό χώρο. Ο τερματοφύλακας της Παναχαϊκής και πρωταθλητής Ευρώπης, Κώστας Χαλκιάς αγωνίστηκε όλο το 80λεπτο(!) κάτω από τα γκολποστ της Εθνικής, ενώ ο Τεχνικός Διευθυντής των «κοκκινόμαυρων, Κώστας Κατσουράνης αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο, σκοράροντας μάλιστα και το μοναδικό γκολ της Εθνικής.

Στο περιθώριο της χθεσινής γιορτής πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη τύπου του αγώνα αλλά και το συναπάντημα των διεθνών που κατέκτησαν το Euro του 2004. Οι διεθνείς κάθε φορά που συναντιούνται, το χαίρονται με την καρδιά τους, δείχνοντας ότι είναι ακόμα μια μεγάλη παρέα. Κάτι το οποίο μας απέδειξαν και στην Πάτρα.

Στα πηγαδάκια της συνέντευξης αλλά και των διεθνών που δημιουργήθηκαν ένα από τα κεντρικά θέματα ήταν η Παναχαϊκή! Οι διεθνείς αλλά και οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο Ηράκλειο, ζητούσαν να μάθουν, από τον Κώστα Κατσουράνη και τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα τα νέα της Πατρινής ομάδας, ενώ κοινή ήταν η παραδοχή πως αυτό που συμβάνει φέτος στην Πάτρα με την Παναχαϊκή, αποτελεί το μοναδικό αξιόπιστο μοντέλο για να αναγεννηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε υγιείς βάσεις.

Κεντρικό ζήτημα γίνονται οι «κοκκινόμαυροι» και στην ραδιοφωνική εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη (επιστήθιου φίλου του Κώστα Κατσουράνη) με κάθε ευκαιρία και το χθεσινό φιλικό ήταν μια από αυτές, καθώς στην εκπομπή της προηγούμενης Παρασκευής, οι διεθνής ανέφεραν το παράδειγμα της Πατρινής ομάδας, αρκετές φορές.

Η Παναχαϊκή επανέρχεται στο προσκήνιο, επιστρέφοντας στις επαγγελματικές κατηγορίες και γίνεται ξανά πρώτο θέμα κουβέντας στα ποδοσφαιρικά στέκια. Ο τρόπος και η οργάνωση που το πραγματοποιούν οι «κοκκινόμαυροι» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας, που αναφέρεται στο «πρότυπο μοντέλο από την Πάτρα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports