Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Η Αλεξούλη 6.28μ. στο μήκος, στα 5.10μ. έμεινε ο Καραλής στο ύψος στην Πράγα

Στίβος: Η Αλεξούλη 6.28μ. στο μήκος, στα...

Η Ελληνίδα άλτρια του μήκους παρουσιάστηκε βελτιωμένη

Την 5η θέση κατέλαβε η Λίλη Αλεξούλη στο meeting της Πράγας, με άλμα στα 6.28μ. Εν συγκρίσει με τον αγώνα στο Ίνσμπουρκ, η Ελληνίδα άλτρια του μήκους παρουσιάστηκε βελτιωμένη, δείχνοντας πως είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει το ρυθμό της.

Συγκεκριμένα, εκτός από την καλύτερη προσπάθειά της στα 6.28μ., Η άλτρια του Γιώργου Πομάσκι είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 6.11 μέτρα. Η Αλεξούλη ολοκλήρωσε τους - εκτός συνόρων - αγώνες και πλέον ετοιμάζεται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας (17-18/6).

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχαν δύο έφηβοι άλτες του επί κοντώ. Ο Νίκος Νεράντζης, πραγματοποίησε σταθερή εμφάνιση, αφού ξεπέρασε τα 5.30 μ. και έχασε στις λεπτομέρειες την τρίτη προσπάθεια στα 5.45 μέτρα. Ο άλτης του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου κατέκτησε την έκτη θέση στον αγώνα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής δεν μπόρεσε να πάει όσο ψηλά θα ήθελε, αφού έμεινε στα 5.10 μ., επίδοση που του έδωσε την ένατη θέση στον αγώνα. «Κάναμε κάποιες αλλαγές στον σημερινό αγώνα του Εμμανουήλ, προκειμένου να δοκιμάσουμε επιπλέον πράγματα.

Δεν μας πήγαν όσο καλά θα θέλαμε. Τόσο ο Εμμανουήλ όσο και ο Νίκος είναι σε πολύ καλή κατάσταση,» είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, για τους δύο αθλητές. Νικητής του αγώνα ήταν ο Γιαν Κούντλιτσα με 5.70 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό ρεκόρ και δεύτερος με το ίδιο άλμα ο Βαλεντίν Λαβιλενί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσίασαν Φιλιππίδης και Καραλής στο «5ο Athens Street Pole Vault»


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports