Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μήνυμα κατά της τρομοκρατίας στο φιλανθρωπικό ματς του Μάικλ Κάρικ

Μήνυμα κατά της τρομοκρατίας στο φιλανθρ...

Στο Μάντσεστερ

Την εποχή που η Αγγλία υποφέρει, ο Μάικλ Κάρικ συγκέντρωσε αστέρια του παρελθόντος για έναν φιλανθρωπικό αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ». Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό το φιλικό ανάμεσα στην ομάδα του 2008 που κατέκτησε το Champions League και τους All Stars απ΄όλο τον κόσμο.

Οταν πήρε το μικρόφωνο και απευθύνθηκε στους 69.000 φιλάθλους που γέμισαν το «Θέατρο των Ονείρων» αναφέρθηκε στις δύσκολες ημέρες που περνάει η χώρα του.

«Αυτό το παιχνίδι απέκτησε τώρα ακόμα μεγαλύτερη σημασία, μετά απ΄όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες. Είναι δύσκολη εποχή. Ολες οι σκέψεις κι οι προσευχές μας ανήκουν σ΄αυτούς που έχουν επηρεαστεί. Μένουμε ενωμένοι, μένουμε δυνατοί».

Ισόπαλος 2-2 ολοκληρώθηκε ο αγώνες με τον Κάρικ να είναι ο ένας από τους δύο σκόρερ της Γιουνάιτεντ του 2008, με την οποία αγωνίστηκαν ο Γουέιν Ρούνι, ο Γκάρι Νέβιλ, ο Ρίο Φέρντιναντ, ο Ράιαν Γκιγκς, ο Πολ Σκόουλς, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο Νεμάνια Βίντιτς. Από την άλλη πλευρά, με τους All Stars έπαιξαν ο Τζον Τέρι, ο Μίτσελ Σαλγκάδο, ο Γκάιθκα Μεντιέτα, ο Κλάρενς Ζέεντορφ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο πριν αρχίσουν να μαχαιρώνουν – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ – Οκτώ αστυνομικοί πυροβόλησαν 50 φορές κατά των δραστών


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports