Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αναγόρευσε σε επίτιμο διδάκτορα τον Μανώλη Γλέζο

Το πανεπιστήμιο Πελοποννήσου αναγόρευσε ...

Συγκινητική τελετή

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αναγόρεύθηκε ο Μανώλης Γλέζος. Στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο «Ν. Πολίτης» στην Καλαμάτα ο κ. Γλέζος δήλωσε συγκινημένος από την τιμή που του έγινε.

Ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καθηγητής Γιώργος Ανδρειωμένος περιένδυσε τον τιμώμενο Μανώλη Γλέζο με την τήβεννο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ο Μανώλης Γλέζος αποδέχτηκε χθες, στο ασφυκτικά γεμάτο αμφιθέατρο «Ν. Πολίτης» στην Καλαμάτα, την αναγόρευσή του σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ομιλία του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος μεταξύ άλλων εξήγησε γιατί δεν θεωρεί ότι τον τιμά το ότι ανακηρύχθηκε επίτιμος καθηγητής.

Ιδιαίτερη μνεία έκαναν όλοι οι ομιλητές στην αντιστασιακή δράση του τιμωμένου και στην πράξη του, μαζί με τον Απόστολο Σάντα, να κατεβάσει την γερμανική σημαία από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, στις 30 προς 31 Μαΐου του 1941, και ενώ ήταν τότε μόλις 19 χρόνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από την eleftheriaonline.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις