Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α.Σ. Δόξα: Σεμινάριο Ταε κβο ντο με τον master Chang Jae Hee-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Α.Σ. Δόξα: Σεμινάριο Ταε κβο ντο με τον ...

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Νότιο πάρκο της Πάτρας

O Α.Σ. Δόξα στα πλαίσια της διάδοσης και ανάπτυξης του Ολυμπιακού Αθλήματος του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ διοργανώνει σεμινάριο με τον διεθνούς φήμης Κορεάτη προπονητή MASTER CHANG JAE HEE. Η ανακοίνωση του σωματείου:

«Ο Α.Σ. Δόξα συνεχίζοντας τις πρωτοποριακές του δράσεις φέρνει κοντά στους αθλητές του μεγάλες μορφές του αθλήματος, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο αγαπημένο τους άθλημα.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Νότιο πάρκο της Πάτρας από τις 18.30εως τις 21.30  όπου μικροί και μεγάλοι αθλητές του συλλόγου μας θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν σε παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σεμινάριο εκτός από Έλληνες αθλητές και προπονητές θα συμμετέχουν και πέντε Γερμανοί προπονητές. Η υλοποίηση του σεμιναρίου θα ολοκληρωθεί σε τρεις φάσεις και στις εξής πόλεις : Σάμη Κεφαλονιάς – Πάτρα – Αθήνα.

Ο προπονητής της ομάδας Παπαδάτος Ανδρέας δήλωσε  « Με τον Master Chang μας συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας , αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης. Είναι πραγματικά πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους αθλητές μας να βρίσκονται  κοντά  σε τόσο σπουδαίες μορφές του αθλήματος  και να αποκομίζουν μαθήματα ζωής»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports