Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κυνηγοί χαλκού εισέβαλαν στο Δημόσιο ΙΕΚ της Ακρωτηρίου και ξήλωσαν τα πάντα - Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω - ΗΧΗΤΙΚΟ

Πάτρα: Κυνηγοί χαλκού εισέβαλαν στο Δημό...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Το κτίριο έχει εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια

Κυνηγοί χαλκού εισέβαλαν το μεσημέρι της Δευτέρας -γύρω στις 12.30- στο δημόσιο ΙΕΚ της Πάτρας στην περιοχή της Λαχαναγοράς. Οι 4 επίδοξοι διαρρήκτες συνελλήφθησαν επ αυτόφωρο να αφαιρούν αλουμίνιο από το εγκαταλελειμένο κτίριο ακόμη και εξαρτήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Την Τρίτη το μεσημέρι, ο διευθυντής του δημόσιου ΙΕΚ της Πάτρας Παναγιώτης Αναγνώστου, πήγε στα δικαστήρια για να καταθέσει σε βάρος των 4 δραστών οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ σήκωναν ότι μεταλικό αντικείμενο έβρισκαν μπροστά τους μέσα από το κτήριο του δημοσίου ΙΕΚ στην Ακρωτηρίου.

Ο διευθυντής του ΔΙΕΚ της Πάτρας μίλησε στο thebest.gr για το κτίριο και την εγκατάλειψη στην οποία βρίσκεται. Η οποία και επιτρέπει τη σταδιακή διάλυσή του, τους βανδαλισμούς και τις διαρρήξεις.

Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε υπολογιστές, κλιματιστικά, πόρτες και εξοπλισμό του ΙΕΚ  και αφαίρεσαν κομμάτια αλουμινίου.

Άμεση ήταν η επέμβαση των αστυνομικών της ομάδας ΟΠΚΕ, οι οποίοι συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω τέσσερις άνδρες ηλικίας από 29 έως 48 ετών ενώ βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τα κλοπιμαία καθώς και εργαλεία που χρησιμοποιούσαν όπως κατσαβίδια, πένσα, κόφτης και άλλα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες φθορές και κλοπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις