Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 30 Μαΐου

Ζώδια

Κριός

Ανέμελη αναμένεται η σημερινή μέρα και είναι πιθανό να έχετε κι ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, όπως σπορ, χόμπι και δημιουργικές δραστηριότητες. Ευκαιρία επίσης για διασκέδαση και φλερτ. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού μέχρι και αύριο θα φέρνει γρήγορες εξελίξεις, επίτευξη στόχων, επιτυχημένες επαφές και πολλές ιδέες.

Ταύρος

Μια μικρή δυσκολία στην επικοινωνία αναμένεται να υπάρχει σήμερα – έλλειψη κατανόησης, ειδικά με τους δικούς σας. Έμφαση στο σπίτι, την οικογένεια και σε θέματα ακινήτων δίνει σήμερα η Σελήνη. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού για σήμερα και αύριο ωθεί σε επιτυχημένες οικονομικές κινήσεις κι αγορές – πετυχαίνετε ή αγοράζετε πράγματα που θέλετε.

Δίδυμοι

Επικοινωνιακή και ζωηρή η σημερινή μέρα, με διάφορες συναντήσεις και συζητήσεις. Αρκετές μετακινήσεις επίσης, βόλτες, ή κάποιο ταξιδάκι. Μέρα με μαθήματα, σεμινάρια, διάβασμα, γράψιμο. Ο Άρης απ’ το ζώδιό σας σε θετική όψη με τον επινοητικό Ουρανό, θα σας ωθεί μέχρι και αύριο σε επιτυχημένες και έξυπνες δράσεις που φέρνουν εξέλιξη σε σχέδιά σας.

Καρκίνος

Κυρίως σε οικονομικά θέματα δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη, σε πληρωμές και άλλες συναλλαγές, ενώ είναι και μέρα με ψώνια. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε περισσότερο τη ζωή και τις αισθήσεις. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού έως και αύριο σάς βοηθά να κλείσετε γρήγορα ορισμένα ζητήματα, και να κάνετε έξυπνες επαγγελματικές κινήσεις.

Λέων

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, με πρωτοβουλίες, αποφάσεις και ξεκινήματα. Αυξημένη ζωτικότητα κι αυτοπεποίθηση. Μια μικρή δυσκολία στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις δεν λείπει. Η θετική γωνία Άρη-Ουρανού για σήμερα και αύριο ωθεί σε έξυπνα και πετυχημένα ανοίγματα, ενώ προχωρούν κάποια σχέδιά σας.

Παρθένος

Μπορεί να έχετε μια ανάγκη για απομόνωση και ησυχία σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο και είστε σε φάση απολογισμών. Ίσως κιόλας έχετε την ευκαιρία να κοιμηθείτε περισσότερο. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο σάς κάνει αρκετά αποτελεσματικούς σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά – πάρτε πρωτοβουλίες.

Ζυγός

Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς και να δικτυωθείτε δίνει σήμερα η Σελήνη, ενώ είναι πιθανό να συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Έμφαση στο διαδίκτυο και σε εναλλακτικές ενασχολήσεις. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού για σήμερα και αύριο, ωθεί σε επιτυχημένα ανοίγματα και σε θετικές εξελίξεις σε σχέσεις, συνεργασίες, σπουδές, νομικά, ταξίδια.

Σκορπιός

Έμφαση στα επαγγελματικά σας κυρίως, και σε διάφορες υποχρεώσεις δίνει σήμερα η Σελήνη. Προσέξτε κακές συνεννοήσεις και προβλήματα επικοινωνίας γενικά. Παράλληλα όμως, η θετική όψη Άρη-Ουρανού για σήμερα και αύριο, φέρνει μια πρόοδο και ανανέωση στη δουλειά αλλά και σε ζητήματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, χορηγιών, διατροφής, κληρονομικών, ρυθμίσεων, κλπ.

Τοξότης

Άνετη κι αισιόδοξη η σημερινή μέρα, με περισσότερο χιούμορ και χαρά. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών, ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Η θετική όψη Άρη-Ουρανού σήμερα και αύριο είναι καλή για τα ερωτικά, για τις συνεργασίες και την κοινωνική σας ζωή, και φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις κι εξελίξεις.

Αιγόκερως

Κάπως πιο εσωστρεφής μέρα για το ζώδιό σας, καλή όμως για ψυχανάλυση και έρευνα. Έμφαση δίνει η Σελήνη σε θέματα οικονομικά, δανείων, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, κλπ. Έμφαση και στα ερωτικά. Η θετική γωνία Άρη-Ουρανού για σήμερα και αύριο, θα φέρει θετικές εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων κι εργασιακών – ευνοούνται οι πρωτοβουλίες.

Υδροχόος

Κοινωνική η σημερινή μέρα, ενώ η εστίαση της προσοχής σας βρίσκεται περισσότερο στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά. Η θετική γωνία Άρη-Ουρανού για σήμερα και αύριο, φέρνει ευχάριστες συναντήσεις, ή εξελίξεις σε συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ ευχάριστες εκπλήξεις κι εξελίξεις φέρνει και στα ερωτικά ή σε θέματα παιδιών.

Ιχθύες

Παραγωγική η σημερινή μέρα και θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές, τόσο στον εργασιακό χώρο, όσο και σε θέματα καθημερινά και στο νοικοκυριό σας. Εστίαση επίσης σε ζητήματα υγείας και διατροφής. Η θετική γωνία Άρη-Ουρανού φέρνει καλές εξελίξεις σήμερα και αύριο σε θέματα οικονομικά ή σε αγορές, αλλά και σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being