Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Πατρινή Αλεξάνδρα Κωτσάκη πρωταγωνιστεί στον αθηναϊκό Τύπο - Η δραστήρια κωφή παρουσιάστρια του TEDxAthens-ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

H Πατρινή Αλεξάνδρα Κωτσάκη πρωταγωνιστε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Μια Πατρινή είχε τη θέση της παρουσιάστριας στο φετινό TEDxAthens που πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου. Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Κωτσάκη που γεννήθηκε το 1985 και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Τις τελευταίες μέρες απασχόλησε έντονα τα αθηναϊκά ΜΜΕ με εξαιρετικά κολακευτικά σχόλια. Συνεντεύξεις της φιλοξένησαν από το «Κ» της «Καθημερινής» μέχρι το ladylike.gr.

Διαβάζοντας το βιογραφικό της στην ιστοσελίδα του TEDxAthens μάθαμε ότι από το 2008 εργάζεται και ζει στην Αθήνα. Είναι δασκάλα και Υπεύθυνη Σπουδών της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στο Κέντρο Τεχνολογίας και Επικοινωνίας (Κ.Ε.Τ.) στην Κηφισιά.

Παράλληλα, έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Ένωσης Νεολαίας Κωφών (EUDY) και έχει εργαστεί για 6 χρόνια ως υπεύθυνη επιτροπής που έχει κύριο έργο την ενδυνάμωση και δημιουργία οργανώσεων Νεολαίας Κωφών σε αναπτυσσόμενες χώρες Ευρώπης. Έχει συνεργαστεί με την Επιτροπή Νεολαίας Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κωφών (WFDYS) ως βασική εισηγήτρια σε workshops Ηγεσίας και Ομαδικής Εργασίας σε οργανώσεις Κωφών στην Κεντρική και Νότια Αμερική. Επιπλέον, έχει διατελέσει πρόεδρος Νεολαίας της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδας, Υπεύθυνη Νεολαίας και Γενικός Γραμματέας στην Πανελλήνια Ένωση Κωφών.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight