Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεκινά το βράδυ η αποκομιδή των 1000 και πλέον τόνων σκουπιδιών της Πάτρας - Σε 3 ημέρες θα καθαρίσει η πόλη- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Ξεκινά το βράδυ η  αποκομιδή των 1000 κα...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Οι εργαζόμενοι έκαναν πορεία στο κέντρο της Πάτρας

Συγκέντρωση μπροστά από το δημαρχείο και στη συνέχεια πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Τρίτης  εργαζόμενοι του δήμου Πατρέων. Μαζί τους και οι συμβασιούχοι του τομέα καθαριότητας, οι οποίοι για άλλη μια φορά ζήτησαν μόνιμη εργασία, δεδομένης της έως τώρα καίριας προσφοράς τους στην καθαριότητα της πόλης.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον τομέα καθαριότητας της Πάτρας Ανδρέας Ξούρας μίλησε στο thebest.gr και επεσήμανε πως από τις 22.00 το βράδυ της Τρίτης, τα συνεργεία ξεκινούν να σηκώνουν με κάθε μέσο -ακόμη και φορτωτές- τα σκουπίδια από δρόμους και πεζοδρόμια.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Πάτρας στην οδό Μαιζώνος  κάλεσαν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Πατρέων και το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Αχαίας.

Η συγκέντρωση έγινε κόντρα στα νέα  μέτρα που συμφωνήθηκαν ανάμεσα σε κυβέρνηση και δανειστές, και για τα ζητήματα που έχουν ανακύψει με τους συμβασιούχους στους δήμους .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις