Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυο τραγωδίες στο Βόλο: Μητέρα δυο παιδιών έπεσε από τον 6 όροφο – Βρέθηκε νεκρός 38χρονος

Δυο τραγωδίες στο Βόλο: Μητέρα δυο παιδι...

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ν. Ιωνίας Βόλου από δύο ξαφνικές απώλειες την ίδια μέρα και πιο συγκεκριμένα το Σάββατο.

Η πρώτη αφορά σε μία δασκάλα και μητέρα δύο παιδιών, η οποία νωρίς το πρωί του Σαββάτου και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνώνται από τους Αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. στο στάδιο της Προανάκρισης, πήγε σε πολυκατοικία της συμβολής των οδών Φιλαδελφείας και Κυρίλλου στη Ν. Ιωνία και αφού χτύπησε διάφορα κουδούνια ώστε να την ανοίξουν την είσοδο, λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε στο κενό του φωταγωγού

Η δεύτερη απώλεια αφορά σε έναν 38χρονο, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή σε σπίτι συγγενικού του προσώπου επί της οδού Δημοκρατίας.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή αστυνομική δύναμη, αποκλείοντας την οικία, ενώ οι Αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, οι οποίοι απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, παρήγγειλαν νεκροψία - νεκροτομή αλλά και τοξικολογικές αναλύσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου προχώρησαν και σε δύο προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν στην οικία την ώρα του μοιραίου.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του  38χρονου, η οποία μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν έφτασε στο σημείο.

Πηγή: e-volos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις