Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης των Όσκαρ και για το 2018

O Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης τω...

Θα είναι η επετειακή 90η απονομή των Όσκαρ

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο 49χρονος Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής Τζίμι Κίμελ θα είναι αυτός που θα αναλάβει το σώου της απονομής των βραβείων Όσκαρ. Όπως διαβάσαμε στο σάιτ flix.gr, ο Κίμελ θα παρουσιάσει και τα Όσκαρ του 2018, ελπίζοντας πως του χρόνου δεν θα μπερδευτεί κανένας φάκελος, όπως συνέβη στην απονομή του περασμένου Φεβρουαρίου!

«Το να είμαι οικοδεσπότης των Όσκαρ ήταν μία από τις ξεχωριστές στιγμές της καριέρας μου και είμαι ευγνώμων στους Σέριλ, Ντον και την Ακαδημία που μου ζήτησαν να επιστρέψω για να συνεργαστώ με δύο από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους, το Μάικ Ντε Λούκα και την Τζένιφερ Τοντ. Αν νομίζετε ότι καταστρέψαμε το φινάλε φέτος, περιμένετε να δείτε τι έχουμε προγραμματίσει για το σώου των 90 χρόνων».

Με αυτή τη δήλωση ο συμπαθής Τζίμι Κίμελ που τον ερχόμενο Νοέμβριο θα γίνει 50 χρονών, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι θα επιστρέψει ως οικοδεσπότης των Όσκαρ και για το 2018. Ο Κίμελ που στην εκπομπή του Jimmy Kimmel live στο κανάλι ABC, έχει φιλοξενήσει πολλούς διάσημους σταρ, ήταν καλός στο απαιτητικό σώου της απονομής των Όσκαρ ενώ απέδειξε ότι ήταν και cool – ψύχραιμος στο ιστορικό φινάλε όταν μπερδεύτηκαν οι φάκελοι και ανακοινώθηκε άλλη ταινία από αυτή που τελικά πήρε το μεγαλύτερο βραβείο της βραδιάς.

Να θυμίσουμε πως τελικά το Όσκαρ καλύτερης ταινίας στην 89η απονομή πήγε στο «Moonlight» και όχι στο «La la land».

*H επετειακή 90η Απονομή των Βραβείων Όσκαρ θα γίνει  στις 4 Μαρτίου 2018 στο Dolby Theatre του Χόλιγουντ, στο Λος Άντζελες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight