Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ κι άλλες φωτογραφίες από τη φετινή διοργάνωση "Αντύπα Δρόμος"

ΔΕΙΤΕ κι άλλες φωτογραφίες από τη φετινή...

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαϊου

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή στο φετινό αγώνα «Αντύπα Δρόμος» που έγινε το απόγευμα της Κυριακής 14 Μαΐου στην Πάτρα. Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Παμπελοποννησιακό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΕΑΚ), σε συνεργασία με τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών (ΟΛΠΑ), τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών και τη Λέσχη Φαέθων, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Με κεντρικό σύνθημα «Τρέχουμε στο θαλάσσιο πρόσωπο της πόλης» εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών απόλαυσαν τη μοναδική εμπειρία αγώνων δρόμου μαζικής συμμετοχής και ταυτόχρονα τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του πρωτεργάτη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού της πόλης μας Γιώργου Αντύπα, ο οποίος υπήρξε έμπορος και μέλος του Συλλόγου μας.

Πλέον ο  «Αντύπα Δρόμος» καταγράφηκε στη συνείδηση των Πατρινών ως  λαϊκός μαζικός αγώνας και ανοίγει ο δρόμος για τη θεσμοθέτηση του.

Η εκκίνηση για τους δρομείς των 10 χιλιομέτρων και τους ποδηλάτες, δόθηκε από το κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» στις 7 το απόγευμα της Κυριακής, ενώ ο οικογενειακός περίπατος στο θαλάσσιο πρόσωπο της Πάτρας, ξεκίνησε λίγη ώρα μετά, από τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος στο νέο λιμάνι.

Οι εκατοντάδες δρομείς και περιπατητές, που είχαν προμηθευτεί από τους διοργανωτές των αγώνων ειδικό αναμνηστικό μπλουζάκι, έτρεξαν, βάδισαν και έκαναν ποδήλατο στο παραλιακό πρόσωπο της Πάτρας, χαρίζοντας στον εαυτό τους ξεχωριστές στιγμές χαράς, ικανοποίησης, σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Ο τερματισμός έγινε στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Πατρών, στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όπου δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

 

Στην τελετή λήξης τιμήθηκαν από τους διοργανωτές του «Αντύπα Δρόμος»:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις