Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Capelli που ανήκει σε Λιβανέζο επιχειρηματία ενδιαφέρεται για την Παναχαϊκή

Η Capelli που ανήκει σε Λιβανέζο επιχειρ...

Η μεγάλη αθλητική εταιρεία φαίνεται ότι θέλει να επενδύσει στην πατρινή ομάδα

Η Παναχαϊκή με την φετινή παρουσία της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αλλά και την οργάνωσή της σε όλους τους τομείς φαίνεται ότι έχει τραβήξει το ενδιαφέρον κορυφαίων εταιρειών στον κόσμο. Συγκεκριμένα ένα ταξίδι στην Γερμανία των Πλάτωνα Μαρλαφέκα και Κώστα Κατσουράρη, πριν από λίγες μέρες όπου παρακολούθησαν τη Ντούισμπουργκ, η οποία συνεργάζεται με την Capelli Europe, φαίνεται ότι έχει φέρει το προσκήνιο μία ενδεχόμενη συνεργασία με την αθλητική εταιρεία Capelli. h

H Capelli Europe, η οποία ανήκει σε Λιβανέζο μεγαλοεπιχειρηματία, είναι μέτοχος της Ντούισμπουργκ.

Πλέον έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον να μπει στο μετοχικό σχήμα και της νέας ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ και να αναλάβει το μάντζμεντ του ποδοσφαιρκού τμήματος και των Ακαδημιών.

Οριστική συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι κοντά, με την προϋπΌθεση βεβαίως ότι θα λυθεί το θέμα των χρεών της παλιάς ΠΑΕ.

Σε αυτή την πιθανή συμφωνία σημαντική είναι η παρουσία του Κώστα Κατσουράνη, αφού η προσωπική σχέση που έχει με τον Θεόφιλο Χριστοφορίδη φαίνεται ότι έχουν φέρει και τις πρώτες συζητήσεις.

Πάντως στην περίπτωση που υλοποιηθεί αυτή η συμφωνία θα αποτελέσει μεγάλη επιτυχία για την Παναχαϊκή, η οποία θα έχει οικονομική ενίσχυση από μία πανίσχυρη εταιρεία στον κόσμο, η οποία έχει επενδύσει πολλά εκατομμύρια ευρώ σε ομάδες της Ευρώπης, οπότε με τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδας η παρουσία της Capelli φέρνει σε άλλο επίπεδο την Παναχαϊκή.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η Capelli έντυσε φέτος την πατρινή ομάδα. Δείτε την ανάρτησή της στο fb!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports