Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 12 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 12 Μαΐου

Ζώδια

Κριός

Η τυχερή όψη Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ωθεί αυτές τις μέρες σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες για επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ μπορεί να κάνετε ευεργετικές γνωριμίες. Ευτυχείς εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Επιτυχημένες κινήσεις επίσης σε μαθήματα, σεμινάρια. Προωθητική όψη και για τις μετακινήσεις, πχ αγορά οχήματος. Αποτελεσματικότητα στην επικοινωνία.

Ταύρος

Αρκετά καλή για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας η όψη τριγώνου Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σας ωθεί σε επιτυχημένες οικονομικές διεκδικήσεις και πρωτοβουλίες, όπως και σε καλές αγορές ή πωλήσεις. Ανοίγματα, επιτυχίες και δημοφιλία στον εργασιακό χώρο. Επίσης φέρνει καλυτέρευση σε θέματα υγείας/διατροφής. Βελτίωση της καθημερινότητας.

Δίδυμοι

Ο δυναμικός Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει τυχερή όψη με τον ευεργετικό Δία σήμερα, η οποία αυτές τις μέρες σας ωθεί σε επιτυχημένες δράσεις, ενώ ευνοεί τα ξεκινήματα, τα ανοίγματα και τα νέα επιχειρηματικά και δημιουργικά project. Επίσης φέρνει ευτυχείς εξελίξεις στα ερωτικά και σε θέματα παιδιών. Αυξημένη ζωτικότητα, ενθουσιασμός.

Καρκίνος

Μια θετική όψη κορυφώνεται σήμερα, το ευεργετικό τρίγωνο Άρη-Δία, το οποίο “ανοίγει” και δυναμώνει την ψυχολογία σας, προσφέρει θετικότητα συναισθημάτων, ενώ φέρνει αυτές τις μέρες και θετικές εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Οι δικοί σας φαίνεται να σας ευεργετούν. Επίσης κλείνετε με επιτυχία ορισμένα ζητήματα ή κύκλους.

Λέων

Προχωράτε σε επιτυχημένες συμφωνίες ή συζητήσεις, και κάνετε ευεργετικές γνωριμίες κι επαφές αυτές τις μέρες με τη θετική όψη Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια τυχερή επιρροή, η οποία βοηθά τα σχέδιά σας να εξελιχτούν. Φίλοι και συγγενείς σάς ενισχύουν. Ευνοεί το ξεκίνημα σχεδίων, τα νέα μαθήματα και σεμινάρια, αλλά και τις μετακινήσεις και την επικοινωνία.

Παρθένος

Σημαντική ώθηση στα επαγγελματικά σας και ευεργεσία στα οικονομικά σας φέρνει αυτές τις μέρες η τυχερή όψη τριγώνου Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια επιρροή που ευνοεί τα ξεκινήματα – πάρτε πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά, προχωρήστε σε δράσεις. Τα έσοδα βελτιώνονται, ενώ προχωράτε σε επιτυχημένες συμφωνίες, αγορές ή πωλήσεις. Αποτελεσματική οργάνωση της ζωής.

Ζυγός

Άμεσα σας ευεργετεί το τυχερό τρίγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη ιδανική για ξεκινήματα και ανοίγματα, ενώ αυτές τις μέρες προσφέρει ενθουσιασμό, ζωτικότητα και ώθηση για δράση. Φέρνει διάφορες επιτυχίες, κυρίως σε σπουδές, νομικά θέματα, ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό, ή σε άλλα προσωπικά εγχειρήματα. Αισιοδοξία, όραμα, πίστη.

Σκορπιός

Σήμερα κορυφώνεται μια θετική όψη, το τρίγωνο Άρη-Δία, το οποίο αυτές τις μέρες σας ωθεί σε καίριες κι επιτυχημένες δράσεις και πρωτοβουλίες σε θέματα οικονομικά, δανείων, επιχειρηματικά, κληρονομικά ή άλλα. Επίσης κλείνετε με επιτυχία ορισμένους κύκλους ή θέματα. Μια όψη που τονώνει και “ανοίγει” την ψυχολογία σας και έχετε καλύτερο έλεγχο εσωτερικό.

Τοξότης

Νέες σχέσεις και συνεργασίες αυτές τις μέρες, με αρκετό ενθουσιασμό, και κυρίως μέσα από δική σας πρωτοβουλία – το θετικό τρίγωνο Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα ευνοεί  τα ξεκινήματα. Επίσης είναι μια όψη που ανοίγει πόρτες για το μέλλον, ξεκινάτε νέα σχέδια, ενώ φίλοι, γνωστοί, συνεργάτες ή ο σύντροφος είναι υποστηρικτικοί. Εύνοια σε ομαδικές δραστηριότητες.

Αιγόκερως

Πολύ καλή για τα επαγγελματικά σας η τυχερή όψη τριγώνου Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ευνοεί ιδιαίτερα τα ξεκινήματα – πάρτε πρωτοβουλίες. Ανοίγει πόρτες επαγγελματικές, φέρνει ανοίγματα κι επιτυχίες, αλλά και δημοφιλία κοινωνική κι επαγγελματική. Επίσης ευνοεί ξεκινήματα σε υγεία/διατροφή και σε προγράμματα γυμναστικής. Αποτελεσματικότερη οργάνωση της πρακτικής ζωής σας.

Υδροχόος

Ξεκινήματα και αρκετός ενθουσιασμός στα ερωτικά αυτές τις μέρες με την τυχερή όψη Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα – μπορείτε να διεκδικήσετε τον άνθρωπο που θέλετε. Ευκαιρίες διασκέδασης και παιχνιδιού. Η επιρροή αυτή φέρνει επίσης επιτυχίες σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης, νομικών και ταξιδιών ή επαφών με το εξωτερικό. Επιτυχημένες κινήσεις γύρω από θέματα παιδιών.

Ιχθύες

Καλές μέρες για πρωτοβουλίες και ξεκινήματα σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων με τη θετική όψη Άρη-Δία που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ευνοεί τις μετακομίσεις, τις ανακαινίσεις και άλλες δυναμικές κινήσεις. Επίσης η όψη αυτή προσφέρει εύνοια και θετικές εξελίξεις σε θέματα οικονομικά, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ. Τονώνει πολύ την ψυχολογία σας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being