Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΑΠ στην πόλη της Καρδίτσας για την διοργάνωση του final-4 εφήβων

Συγχαρητήρια επιστολή της ΕΑΠ στην πόλη ...

Σε όσους συνέβαλαν στην άρτια συνδιοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε η ΕΑΠ για το final-4 των εφήβων που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα. Η διοίκηση των «μελανόλευκων» ευχαρίστησε τους πάντες στην Θεσσαλική πόλη, που συνέβαλαν στην άρτια συνδιοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση:

«Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες, στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας της  Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο Δήμο Καρδίτσας, το Επιμελητήριο Καρδίτσας, την Ε.Ο.ΠΕ. και το σωματείο ΣΠΑ Καρδίτσας, για τη συνδιοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος εφήβων Βόλεϊ 2016-2017, στην όμορφη πόλη της Καρδίτσας, που αγκάλιασαν με μεγάλη θέρμη την διοργάνωση και συνέβαλαν τα μέγιστα για την επιτυχία της .

Όσοι βρεθήκαμε στο κατάμεστο κλειστό της Καρδίτσας το Σαββατοκύριακο 6 & 7 Μαΐου, αλλά και οι χιλιάδες φίλοι του Βόλεϊ που παρακολούθησαν απευθείας τους αγώνες από το διαδίκτυο, διαπίστωσαν ότι η διοργάνωση, ήταν μια από τις καλύτερες που έχουν διεξαχθεί από την Ομοσπονδία στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο όλων των ομάδων που βρεθήκαμε στην Τελική φάση, για το επίπεδο των αγώνων, τον υγιή συναγωνισμό και το Φίλαθλο πνεύμα που παρουσίασαν.

Παράλληλα να συγχαρούμε τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, για την επιτυχία τους να βρεθούν για  δεύτερη συνεχή χρονιά στο μεγάλο τελικό της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων και την κατάκτηση της 2ης θέσης, παρά τις δυσκολίες που είχαν να αντιμετωπίσουν από αδικαιολόγητες απουσίες.

Ευχόμαστε και την επόμενη χρονιά να υπάρξουν ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις και από άλλες περιοχές, συμβάλλοντας έτσι στην στήριξη του Ερασιτεχνικού Αθλητισμού, στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού, την προβολή και την οικονομική συμβολή των τοπικών κοινωνιών.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βόλεϊ: Δεύτερη θέση στην Ελλάδα για τους έφηβους της ΕΑΠ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports