Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

250.000 ευρώ ζητά από την Έλενα Παπαρίζου ο Τόνυ Μαυρίδης – Την κατηγορεί πως ξόδευε τεράστια ποσά για την γκαρνταρόμπα της

250.000 ευρώ ζητά από την Έλενα Παπαρίζο...

Το πρώην ζευγάρι λύνει τις διαφορές του στα δικαστήρια

Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους οι πρώην σύντροφοι και συνεργάτες Έλενα Παπαρίζου και Τόνυς Μαυρίδης. Ο μουσικός παραγωγός πριν από λίγους μήνες προχώρησε και σε κατάθεση αγωγής, ζητώντας 250.000 ευρώ από την Έλενα Παπαρίζου, για κέρδη από τα τραγούδια της ερμηνεύτριας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, η ανταλλαγή εξωδίκων ξεκίνησε από την υπερπολυτελή μεζονέτα, εμβαδού 183 τ.μ., στη Γλυφάδα, την οποία απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006, με δάνειο 520.000 ευρώ. Ωστόσο, ο μουσικός παραγωγός πριν από λίγους μήνες προχώρησε και σε κατάθεση αγωγής, ζητώντας 250.000 ευρώ από τα κέρδη που υποστηρίζει πως του αναλογούν από την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., που είχαν με τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

Ο μάνατζερ επισημαίνει στην αγωγή του ότι εργάστηκε «πραγματικά και ουσιαστικά όλο το διάστημα λειτουργίας της συγκεκριμένης εταιρίας για την επίτευξη των σκοπών της, που ήταν η διαχείριση και η προστασία των περιουσιακών, πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων» της γνωστής τραγουδίστριας. Γι’ αυτή την αγωγή οι δύο πλευρές βρέθηκαν στα δικαστήρια, όπου δεν ήταν αναμενόμενη η παρουσία της Ελενας Παπαρίζου, καθώς με τη νέα διαδικασία στις περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζονται οι αντίδικοι κι ακούγεται ένα απλό «συζητείται» (σ.σ.: η αγωγή) από την έδρα. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του άλλοτε αγαπημένου ζευγαριού, που στριμώχτηκε στη μικρή αίθουσα του Πρωτοδικείου και μετά την εκφώνηση της υπόθεσης αποχώρησε, με τη δικαιοσύνη να έχει τώρα το λόγο.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο Τόνυ Μαυρίδης ζητεί να του καταβληθεί για το οικονομικό έτος 2006 ποσό 20.760,90 ευρώ, για το 2007 ποσό 23.302,91 ευρώ, για το 2008 50.586,77 ευρώ, για το 2009 29.112,84 ευρώ, για το 2010 ποσό 76.435,54 ευρώ, για το 2011 34.593,44 ευρώ και για το 2012 ποσό 11.456,80 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, 246.249,20 ευρώ. Η διάρκεια της εταιρίας ορίστηκε στα 6 έτη, με έναρξη στις 7 Μαρτίου του 2005. Η Ελενα Παπαρίζου συμμετείχε με ποσοστό 80%, ενώ ο Τόνυ Μαυρίδης με 20%, ενώ -όπως υποστηρίζει- τα κέρδη της συγκεκριμένης εταιρίας για τα έτη από το 2005 έως και το 2011 ανέρχονται σε ποσό που ξεπερνά τα 800.000 ευρώ.

Ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο πλευρών έχει και ποινικό σκέλος, αφού ο Τόνυ Μαυρίδης έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος της Ελενας Παπαρίζου για υπεξαίρεση. Μάλιστα, ο πταισματοδίκης Αθηνών διέταξε το διορισμό δικαστικού πραγματογνώμονα, ο οποίος προχώρησε σε έλεγχο των οικονομικών της τραγουδίστριας. Κατά πληροφορίες, η έκθεσή του έχει ήδη συνταχθεί και επιδοθεί στον πταισματοδίκη, ενώ αναμένεται η δικογραφία να σταλεί στον εισαγγελέα προκειμένου να αποφασίσει την άσκηση ή μη δίωξης στην τραγουδίστρια.

Τα 12 χρόνια κοινής ζωής και επαγγελματικής πορείας δεν προμήνυαν τις κατηγορίες που διατυπώνονται εκατέρωθεν. Εκείνη στο υπόμνημα που συνέταξε, αν και αποδέχεται την ύπαρξη κερδών, υποστηρίζει ότι ο τότε σύντροφός της έχει λάβει το μερίδιό του και δεν υπάρχει απόδειξη για το αντίθετο. Μάλιστα, αναφέρει πως ο Τόνυ Μαυρίδης ήταν άνεργος, με μόνη του ενασχόληση την ίδια, με αποτέλεσμα τα χρήματα που έβγαζε η τραγουδίστρια να ξοδεύονται από κοινού για τη διαβίωσή τους, όταν ήταν ζευγάρι και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

Τα πυρά του έστρεψε ο μάνατζερ κατά της πρώην συμβίας του, προσκομίζοντας έγγραφα και στοιχεία που δείχνουν ότι ήταν ενεργός και έβγαζε χρήματα. Ειδικότερα, γίνεται λόγος για περίπου 20 χρυσούς δίσκους όπου συμμετείχε ως μουσικός παραγωγός, από τους οποίους έχει αποκομίσει χρήματα και έχει δηλώσει υψηλά έσοδα στην εφορία. Ο Τόνυ Μαυρίδης επεσήμανε ότι ζούσε τη ζωή ενός μέσου ανθρώπου, «καρφώνοντας» την τραγουδίστρια, την οποία κατηγόρησε ότι ξόδευε τεράστια ποσά για την γκαρνταρόμπα της, με φορέματα που άγγιζαν το αστρονομικό ποσό των 50.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight