Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λίμνη με θαλασσινό νερό ξεφυτρώνει στη μέση δρόμου, σε παράδρομο της παραλιακής - Το "παράδοξο" στην οδό Αώου - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Λίμνη με θαλασσινό νερό ξεφυτρώνε...

Δείτε τις εικόνες

Λίμνες με θαλασσινό νερό προκαλούνται στην παραλιάκή ζώνη της Πάτρας, στην οδό Αώου και σε παράπλευρες οδούς, αποτέλεσμα της υψομετρικής εξίσωσης με τη θάλασσα και τα υπόγεια νερά που συγκεντρώνονται σε πολλά σημεία.

Παράδρομος της Αώου παραμένει σε αυτή την κατάσταση εδώ και μέρες παρά το γεγονός οτί έχει να βρέξει έντονα εδώ και τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Το πρόβλημα που έχει κόψει στα δύο τον δρόμο, κατήγγειλαν στο thebest.gr κάτοικοι της περιοχής. Εξηγώντας μας ταυτόχρονα γιατί συμβαίνει αυτό δεδομένης της υψομετρικής θέσης του δρόμου -περίπου στο ίδιο ύψος με την επιφάνεια της θάλασσας.

Εξάλλου κάθε φορά που βρέχει λίγο παραπάνω η οδός Αώου στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, μετατρέπεται σε λιμνοθάλασσα, με κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής να μην μπορούν ούτε καν να βγουν από τις οικίες και τα καταστήματά τους.

Αυτό που πρέπει να γίνει στην περιοχή σύμφωνα με κατοίκους και καταστηματάρχες είναι να ενισχυθεί το σύστημα απορροής ομβρύων υδάτων, με περισσότερες σχάρες, ενώ ίσως κριθεί αναγκαία και η κατασκευή τοιχίων κάτω από το έδαφος για προστασία των θεμελίων των κτισμάτων της περιοχής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις