Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι κάνει διακοπές στην Ελλάδα και το απολαμβάνει

Η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Λάνα...

Δεν σταματά να ανεβάζει φωτό και βίντεο στο instagram

Η διάσημη τραγουδίστρια Λάνα Ντελ Ρέι – Lana Del Rey που έχει ήδη εμφανιστεί 2 φορές για συναυλίες της στη χώρα μας, με τελευταία φορά πέρυσι το καλοκαίρι, βρίσκεται από τις 26 Απριλίου 2017 για διακοπές στην Ελλάδα και φαίνεται να περνάει υπέροχα αφού φροντίζει να ενημερώνει τους φαν της για κάθε της στιγμή με φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζει στο λογαριασμό της στο instagram.

Η 32χρονη Λάνα Ντελ Ρέι δείχνει να αγαπά πολύ την Ελλάδα και έχει περάσει πολύ καλά κατά το παρελθόν που ήρθε για συναυλίες, οπότε αποφάσισε να ξανάρθει και αυτή τη φορά για διακοπές.

Όπως αναφέρει το womenonly.gr, τρία βίντεο που ανέβασε στο Instagram το τελευταίο 24ωρο δείχνουν ότι βρίσκεται ήδη εδώ. Το ένα δείχνει ένα υπέροχο δειλινό, το άλλο τον εαυτό της και τους φίλους της με τα καπελάκια τους έτοιμους για καλοκαιρινές εξορμήσεις ενώ το τελευταίο είναι τραβηγμένο στο ναό του Ολυμπίου Διός, όπου διακρίνεται ένας φίλος της ο Πολ με ξυρισμένο κεφάλι ενώ επισκέπτεται τα αρχαία. «Εγώ χρειάζομαι ηρεμία και ο Πολ χρειάζεται μαλλιά. Ναός του Ολυμπίου Διός» λέει η λεζάντα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight