Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εκδηλώσεων του ΚΚΕ Αχαΐας για τα 50 χρόνια από το πραξικόπημα της 21ης Απρίλη του 1967

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ εκδηλώσεων του ΚΚΕ Αχ...

Οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν έως τις 7/5/2017

Η Τομεακή Επιτροπή Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει μια σειρά εκδηλώσεις και δράσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το στρατιωτικό πραξικόπημα των συνταγματαρχών της 21ης Απρίλη του 1967. Μάλιστα στις 4 Μάη θα έρθει στην Πάτρα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για να μιλήσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Για το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται και οι εξής επιπλέον εκδηλώσεις:

•             Σάββατο 29 Απρίλη:

-Στις 12μμ στο καφενείο “Αρίστος”, παρουσίαση – συζήτηση της ανακοίνωσης της ΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα, της ΚΟΒ Κεντρικού Διαμερίσματος Πάτρας. Θα μιλήσει ο Α. Αθανασόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και αντιδήμαρχος του Δ. Πατρέων.

•             Κυριακή 30 Απρίλη:

-Στις 7:30μμ στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας, εκδήλωση της ΤΕ Αχαΐας για τα 50 χρόνια από τη δικτατορία της 21ης Απρίλη, συμπεράσματα για τους σύγχρονους εργατικούς, λαϊκούς αγώνες. Θα μιλήσει ο Σπ. Μπέτσης μέλος του ΓΠ Δυτ. Ελλάδας του ΚΚΕ και γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

•             Τρίτη 2 Μάη:

-Στις 7:30 μμ στα ΚΑΠΗ της Αγυιάς, παρουσίαση – συζήτηση  της ανακοίνωσης της ΚΕ για           τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα, της ΚΟΒ Αρκτικού Διαμερίσματος Πάτρας. Θα μιλήσει η Μ. Τσόδουλου, μέλος του γραφείου της ΚΟΒ.

•             Παρασκευή 5 Μάη:

-Στις 7μμ στα γραφεία της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας (12ου Συντάγματος 34) στην Πάτρα,      παρουσίαση – συζήτηση  της ανακοίνωσης της ΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό   πραξικόπημα, και παρουσίαση αρχειακού υλικού της ΚΟΒ Επισιτισμού – Τουρισμού. Θα μιλήσει η Α. Ανδρεάτου, γραμματέας της ΚΟΒ.

•             Κυριακή 7 Μάη:

-Στις 7 μμ στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο, παρουσίαση της έκδοσης του τμήματος  ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ “Δικτατορία 1967-1974” της ΚΟΒ Εμπορίου - Υπηρεσιών Πάτρας. Θα μιλήσει η Χρ. Παναγογιαννοπούλου, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

-Στις 7 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μελίνα Μερκούρη” της Κ. Αχαγιάς παρουσίαση –    συζήτηση  της ανακοίνωσης της ΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα, της ΚΟΒ Δυτικής Αχαΐας. Θα μιλήσει ο Τ. Αλεξανδρόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις