Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ το profile video της Demy με το "This is love" για τη φετινή Eurovision

ΔΕΙΤΕ το profile video της Demy με το &q...

Έχει ανέβει στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού, eurovision.tv.

Το επίσημο βίντεο της φετινής Ελληνικής συμμετοχής στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του διαγωνισμού, eurovision.tv.

Όπως αναφέρει η Demy στο βίντεο του τραγουδιού «This is love», μία σύνθεση των Δ. Κοντόπουλου-Ρ. Παπαδέα-J. Ballard, ανυπομονεί να το παρουσιάσει στη σκηνή του Κιέβου στους Ευρωπαίους.

Την είδηση μας την έκανε γνωστή το Ελληνικό σωματείο φίλων της Eurovision, Infe Greece, δια μέσω του αντιπροέδρου του, Μάκη Χαραλαμπόπουλου.

H Ελλάδα με το «This is love» και τη Demy διαγωνίζεται τη Τρίτη 9 Μαίου 2017 στις 22:00 το βράδυ και στη 10η θέση, με απώτερο σκοπό να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 13 Μαίου.

Τα έως τώρα στοιχήματα δίνουν τη χώρα μας να περνάει με ευκολία από τον ημιτελικό στον τελικό και κάποιοι μιλούν και για πρώτη θέση πιθανόν σε αυτόν.

Η Ελληνική ομάδα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του έμπειρου Φωκά Ευαγγελινού "κρύβει άσσους στο μανίκι" όσον αφορά την εμφάνιση της ελληνικής ομάδας στη σκηνή του Κιέβου και ευχή όλων μας είναι να μη διαψευστούν όσοι έχουν μεγάλες προσδοκίες από την φετινή dream team.

Την Demy στηρίζει η δισκογραφική εταιρεία Panik Records, η ΕΡΤ που ως μέλος της EBU θα δώσει και αυτή τη χρονιά το παρών με τη δική της ομάδα καθώς και το σωματείο των φαν που κάθε χρόνο συνοδεύει την Ελληνική αποστολή στο εξωτερικό για να την στηρίξει και να την εμψυχώσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight