Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

«Αμόκ» στην ΑΕΚ για ένα εισιτήριο

«Αμόκ» στην ΑΕΚ  για ένα εισιτήριο

Για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια ο κόσμος της ΑΕΚ συσπειρώνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό. Σήμερα το πρωί λειτούργησαν για πρώτη ημέρα τα εκδοτήρια του σταθμού «Ειρήνη» τα οποία άνοιγαν στις 10 και από τις 9:30 αρκετός κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να προμηθευτεί ένα εισιτήριο του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη νίκη (2-1) στο Φάληρο δίνει πολλές πιθανότητες στην ΑΕΚ, δεν της διασφαλίζει όμως την πρόκριση και ο κόσμος της θέλει να είναι παρών το απόγευμα της 26ης Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Κι ενώ έχουν ήδη φύγει περισσότερα από 10.000 εισιτήρια μέσω Internet (ηλεκτρονική προπώληση), τεράστιες ουρές σχηματίζονται στα εκδοτήρια, για τους πιο... παραδοσιακούς.

Ήδη τα φτηνά (5 ευρώ) οδεύουν προς εξάντληση, αν δεν έχουν εξαντληθεί ήδη και όλα δείχνουν ότι το «Σπύρος Λούης» θα γνωρίσει μέρες του Μαρτίου 2015 όταν 60.000 «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν στις κερκίδες τους σε πανομοιότυπη περίσταση. Ρεβάνς προημιτελικής φάσης κυπέλλου, ίδιος αντίπαλος, με το πρώτο ματς ισόπαλο (1-1).

Τότε, βέβαια, ο Ολυμπιακός είχε νικήσει 1-0 με γκολ του Χάρα στις καθυστερήσεις, ενώ αργότερα ο αγώνας κατακυρώθηκε υπέρ του με 3-0 λόγω επεισοδίων.

* Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και σήμερα ο Αστριτ Αϊντάρεβιτς. Ο Σουηδός μέσος δεν υπολογίζεται για το ματς της Κυριακής εναντίον του Λεβαδειακού όπως και οι τιμωρημένοι Σιμόες, Μάνταλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Το πρώτο βήμα για τον τελικό η ΑΕΚ με «διπλό» στο Καραϊσκάκης


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports