Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα:Σήμερα η απολογία των δυο που κατηγορούνται για την ανθρωποκτονία του δασκάλου Νίκου Μέντζου

Δυτική Ελλάδα:Σήμερα η απολογία των δυο ...

Στις 10 το πρωί στο Αγρίνιο

Κρίσιμη η σημερινή ημέρα για την πορεία της έρευνας για την εξιχνίαση του θανάτου του δασκάλου Νίκου Μέντζου, υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σήμερα θα περάσουν το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Αγρινίου θα περάσουν το κατώφλι του γραφείου του Ανακριτή για να απολογηθούν δύο άτομα, γυναίκα- άνδρας με στενό συγγενικό δεσμό, στα οποία έχει προσωποποιηθεί πλέον η κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Ειδικότερα, τα εν λόγω άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορία για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και από κοινού», η οποία τους αποδόθηκε από τον Εισαγγελέα Αγρινίου υπό το πρίσμα νέων μαρτυριών που κατατέθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Οι απολογίες προγραμματίζονται για τις 10 το πρωί και εναπόκειται βέβαια στην υπερασπιστική τους γραμμή το αν θα κατατεθούν γραπτώς ή θα δοθούν προφορικώς ενώ ελάχιστες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να ζητηθεί νέα (τρίτη) προθεσμία. Μετά τις απολογίες θα αποφασίσουν ο Ανακριτής με τον Εισαγγελέα για το αν θα αφεθούν ελεύθεροι ή θα κριθούν προφυλακιστέοι.

Σε κάθε περίπτωση αναμένονται με ενδιαφέρον οι αυριανές εξελίξεις και ενδεχόμενη νέα τροπή που θα δώσουν οι απολογίες. Η αγρινιώτικη κοινωνία αναμένει να φωτιστούν οι συνθήκες του τραγικού θανάτου του δασκάλου Νίκου Μέντζου, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2011, σε χωράφι ιδιοκτησίας του στη θέση Ρουπακιά Αγρινίου.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις