Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γερασμένος και κουρασμένος ο Τζιμ Κάρει σε ΦΩΤΟ που ανήρτησε για το Πάσχα

Γερασμένος και κουρασμένος ο Τζιμ Κάρει ...

Κρατάει πλέον χαμηλό προφίλ

Είναι από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς στην Αμερική και ολόκληρο τον κόσμο με την καριέρα του να απογειώνεται μετά την «Μάσκα», τον «Ηλίθιο και τον πανηλίθιο» και το εξαιρετικό φιλμ «The Truman show» του Πίτερ Γουίαρ το 1999.

Από το 2015 που αυτοκτόνησε η σύντροφός του, ο 55χρονος σήμερα Καναδός στην καταγωγή ηθοποιός Τζιμ Κάρει, αποφάσισε να κρατήσει χαμηλό προφίλ. Η οικογένειά της μάλιστα όπως αναφέρει το σάιτ tlife.gr, είχε κατηγορήσει τον Τζιμ Κάρει ότι είχε μερίδιο ευθύνης στην αυτοκτονία της.

Ο ηθοποιός σόκαρε σχεδόν τους θαυμαστές του, τις ημέρες του Πάσχα, δημοσιεύοντας μια πρόσφατη φωτογραφία του όπου εικονίζεται με μακριά μαλλιά και λευκό πυκνό μούσι και όπως σχολίασαν πολλοί, ο διάσημος σταρ... έδειχνε εμφανώς γερασμένος...

Ο Jim Carrey, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter τη φωτογραφία αυτή, στην οποία κρατάει ένα μικρό κουνελάκι με ένα καρότο, δίνοντας Πασχαλινές ευχές στους θαυμαστές του. Η αλήθεια είναι όπως αναφέρει το tlife.gr, ότι ο 55χρονος ηθοποιός πέρασε δύσκολα μετά το χαμό της συντρόφου του και υπό τις συνθήκες που εκείνη έφυγε από τη ζωή και είχε αποτραβηχτεί από τις κοινωνικές εκδηλώσεις κρατώντας ένα πολύ χαμηλό προφίλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight