Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πινγκ πονγκ: Δυναμική παρουσία για τους Φοίνικες Γλυφάδας Πατρών

Πινγκ πονγκ: Δυναμική παρουσία για τους ...

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας στην Καβάλα, οι αγώνες της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων και νεανίδων. Η ομάδα νεανίδων των Φοίνικων Γλυφάδας Πατρών (Βασιλική Ηλιοπούλου, Αθηνά Λιβιεράτου, Μιχαέλα Ζιάκα και προπονητή τον Δημήτρη Ντεμίρη)  μπήκε στη τετραδα των  μεταλλίων.

Στον νοκ άουτ  ημιτελικό αντιμετώπισε το φαβορί της διοργάνωσης Ολυμπιακό. Απέναντι στις έμπειρες και μεγαλύτερες ηλικιακά αθλήτριες του Ολυμπιακού οι αθλήτριες των Φοινικων προσπάθησαν για το καλύτερο και παρά την ήττα με 3-0 όλα τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.

Στο ατομικό  η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ πέρασαν από τους προκριματικούς ομίλους  στη 16αδα του νοκ άουτ με τη ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ να φθάνει μέχρι την οκτάδα.

 

Στο ατομικό  η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και η ΑΘΗΝΑ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ πέρασαν από τους προκριματικούς ομίλους  στη 16αδα του νοκ άουτ με τη ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΥ να φθάνει μέχρι την οκτάδα.

Στο διπλό  η  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ μαζί με την ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΔΕΒΕΛΕΓΚΟΥ ( ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ)  κατέλαβαν τη 3η θέση προσθέτοντας ένα ακόμη μετάλλιο στη συλλογή της Πατρινής ομάδας.

Ο προπονητής των Φοινίκων ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΕΜΙΡΗΣ μετά τους αγώνες δήλωσε:  "Αγωνιστήκαμε στη κατηγορία των νεανίδων με ομάδα κορασίδων και δικές μας Πατρινές αθλήτριες. Παρά το ότι δεν είχαμε στη σύνθεση μας, λόγω τραυματισμού,  τη ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΥΤΑΚΙΔΟΥ, η ομάδα πέτυχε το στόχο της.

Οι αγώνες των νεανίδων ήταν για εμάς μια πρόβα τζενεράλε πριν το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ που έχουμε για στόχο τη παρουσία στους τελικούς σε ομαδικό, ατομικό και διπλό".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports