Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Γιατί ο Κασιμάτης φοβάται σήμερα τον Τεμπονέρα περισσότερο από ποτέ;

Γιατί ο Κασιμάτης φοβάται σήμερα τον Τεμ...
Νασόπουλος Θάνος
[email protected] , Facebook Page

Ένα σύντομο σχόλιο

Η ''Καθημερινή'' είναι η παραδοσιακή εφημερίδα της αστικής τάξης. Εκφράζει διαχρονικά τα συμφέροντα των ελίτ, αναπαράγει με τον καλύτερο τρόπο την κουλτούρα και την κοσμοαντίληψη του αστισμού.

Ο Στέφανος Κασιμάτης δεν είναι τίποτε διαφορετικό από την εφημερίδα του. Δεν είναι ο ακροδεξιός μεταξύ των μετριοπαθών νεοφιλελεύθερων. Είναι απλά η πέννα του κυνισμού της αστικής τάξης όταν η πολιτική και ιδεολογική της ηγεμονία τίθεται υπό αμφισβήτηση.

Είναι ο υφέρπων φασισμός που γίνεται πλέον φανερός και ατόφιος, επειδή ο Νίκος Μπελογιάννης και ο Νίκος Τεμπονέρας δεν είναι απλά σύμβολα και συνθήματα μας χούφτας ''γραφικών'' και ''περιθωριακών'' αλλά τιμούνται με τον πλέον θεσμικό τρόπο από τη Βουλή, τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση.

Ο Κασιμάτης είναι η εφημερίδα του και η εφημερίδα του είναι η ελληνική ελίτ. Και όσο Τεμπονέρας θα γίνεται σύμβολο για περισσότερους Έλληνες, όσο θα αναγνωρίζεται από τα ''κοινοβούλια τους'' και θα σφυρηλατεί τη συνείδηση ενός ολόκληρου λαού τόσο η Καθημερινή θα γίνεται ''Στόχος'' και ''Μακελειό’’.

Σήμερα λοιπόν οι Κασιμάτηδες φοβούνται τον αγωνιστή Νίκο Τεμπονέρα ακόμα περισσότερο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις