Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Την θυμάστε την "Γαλάζια Λίμνη" με την Μπρουκ Σιλντς ως έφηβη ναυαγό - Επανακυκλοφορεί σε blu - ray

Την θυμάστε την "Γαλάζια Λίμνη"...

Στην Πάτρα το φιλμ είχε προβληθεί στο Παλλάς, Γούναρη και Ι. Βλάχου

Έχουν περάσει περισσότερα από 35 χρόνια από την κυκλοφορία της «Γαλάζιας Λίμνης – The Blue Lagoon», της ταινίας που εκείνη την εποχή είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία ενώ είχε σοκάρει και το κοινό με την ερωτική ιστορία δύο εφήβων αλλά και τις τολμηρές σκηνές που περιείχε.

Σήμερα, η πολυσυζητημένη ταινία, με την Μπρουκ Σίλντς που έγινε σούπερ σταρ και τον Κρίστοφερ Άτκινς, επανακυκλοφορεί σε Blu-ray.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, η ταινία προκάλεσε παγκόσμιο σούσουρο και επιτυχία με αποτέλεσμα να γυριστούν και συνέχειες. Όπως θυμίζει η εφημερίδα Έθνος, η 14χρονη στα γυρίσματα της ταινίας Σίλντς (είναι γεννημένη το 1965) εκλήθη να μιλήσει ενώπιον του Αμερικανικού Κογκρέσου και να διαβεβαιώσει ότι δεν γύρισε η ίδια της επίμαχες σεξουαλικές σκηνές και πως το στήθος της ήταν πάντα καλυμμένο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Η «Γαλάζια Λίμνη» είχε κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 20 Ιουνίου του 1980. Στην Πάτρα θυμόμαστε πως είχε παιχθεί στο σινέ Παλλάς.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η ταινία «Γαλάζια Λίμνη» σε σκηνοθεσία του Ράνταλ Κλάιζερ βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Χένρι Ντε Βετ Στάκπολ ενώ τη μουσική είχε γράψει ο ελληνικής καταγωγής Βασίλης Πολυδούρης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight