Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Ρόδος βράβευσε Κορακάκη και Κοζομπόλη

Η Ρόδος βράβευσε Κορακάκη και Κοζομπόλη

Ρεκόρ συμμετοχών στο Μαραθώνιο της Ρόδου

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, Αννα Κορακάκη και η πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, βρίσκονται στην Ρόδο, όπου άυριο θα διεξαχθεί ο 4ος Διεθνής Μαραθώνιος στο «σμαραγδένιο νησί».

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την σημαντική διοργάνωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας- Πρόνοιας Θωμάς Σωτρίλης, που εκπροσώπησε την Περιφέρεια και την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού-Αθλητισμού Πολιτισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου, βράβευσε την Αννα Κορακάκη, ενώ στο πρόσωπο της προέδρου Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλας Κοζομπόλη, τιμήθηκαν όλοι οι Έλληνες Ολυμπιονίκες που έχουν κάνει τη χώρα μας υπερήφανη.

Παράλληλα, τιμήθηκε και ο πατέρας και προπονητής της Αννας, Τάσος Κορακάκης. Για τη βράβευση της, η χρυσή Ολυμπιονίκης είπε:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την τιμητική βράβευση. Κάθε βράβευση αποτελεί για όλους τους αθλητές κίνητρο, να θέτουμε στόχους και να προσπαθούμε να τους κατακτάμε. Σας ευχαριστώ πολύ».

Από την πλευρά της, η πρόεδρος του ΣΕΟ, Βούλα Κοζομπόλη τόνισε: «Ευχαριστώ για τη μεγάλη τιμή εκ μέρους όλων των Ολυμπιονικών.

Ο Σύλλογος στηρίζει τη διοργάνωση και ευχόμαστε κάθε χρόνο να είναι μεγαλύτερη και καλύτερη. Φέτος οι συμμετέχοντες είναι διπλάσιοι από ότι ξέρω και αυτό δείχνει την επιτυχία του αγώνα.

Η σημερινή βράβευση μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε το έργο μας για προώθηση του αθλητισμού, κυρίως στη νεολαία».

Ρεκόρ συμμετοχών στο Μαραθώνιο της Ρόδου

Σχεδόν 2500 δρομείς σε όλες τις αποστάσεις, θα τρέξουν αύριο στο πλαίσιο του 4ου Διεθνή Μαραθωνίου της Ρόδου, καταρρίπτοντας το ρεκόρ συμμετοχών στη διοργάνωση.

Η συμμετοχή στον αγώνα αποδεικνύει ότι ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει αγκαλιαστεί με μεγάλη θέρμη, όχι μόνο από τους κατοίκους του νησιού, αλλά από όλο το δρομικό κίνημα της Ελλάδας.

Παράλληλα υπάρχουν δρομείς από 24 χώρες, γεγονός που αποδεικνύει τη δυναμική που έχει ο αγώνας και στο εξωτερικό, αλλά και την ανάπτυξη που μπορεί να γνωρίσει τα επόμενα χρόνια.

Το πρόγραμμα του αγώνα

07:30 Μαραθώνιος Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας

07:30 Ημιμαραθώνιος Εκκίνηση Πλατεία Ελευθερίας

11.50 Αγώνας δρόμου 5.000μ (εκκίνηση Πλατεία Ρίμινι (Ήχος και Φως)

12.15 Αγώνας δρόμου 10.000μ (εκκίνηση Πλατεία Ρίμινι (Ήχος και Φως)

12:30 Τελετή απονομής

13.55 Παιδικός Αγώνας 1.000μ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκοποβολή: Στην 9η θέση η Κορακάκη στο Μάριμπορ


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports