Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παράσταση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι Νοrtenos της Παναχαϊκής

Παράσταση διαμαρτυρίας ετοιμάζουν οι Νοr...

Για τα χρέη της ΠΑΕ

Οι Νοrtenos είναι όπως πάντα στο πλευρό της Παναχαϊκής και ετοιμάζουν διαμαρτυρία την Μεγάλη Τρίτη, στην οποία καλούν τους Πατρινούς φιλάθλους να δώσουν δυναμικό παρών για να διεκδικήσουν το δίκαιο αίτημα της Παναχαϊκής για απαλλαγή των χρεών της ΠΑΕ. Όπως τονίζουν δεν ζητούν προνομιακή μεταχείριση, αλλά να ισχύσει ο νόμος για όλες της ΠΑΕ, για να μπορέσουν και φίλοι της Παναχαϊκής να δουν το όνειρό τους να γίνεται πραγαμτικότητα.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

"Οι εποχές που άλλοι όριζαν τις τύχες μας και δεν αφουγκράζονταν την λαϊκή απαίτηση του λαού της ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί Διεκδικούμε και απαιτούμε να διευθετηθεί το μεγάλο ζήτημα των χρεών της Ιστορικής ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ μας, αφού σύμφωνα με δηλώσεις κορυφαίων εκπρόσωπων της κυβέρνησης είναι ένα δίκαιο αίτημα.

Στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ πνέει άνεμος αισιοδοξίας για το μέλλον και όλη η πόλη προσπαθεί να κάνει ένα όνειρο δεκαετιών, πραγματικότητα. Να ξεκινήσει η ομάδα από υγιείς συνθήκες, ατενίζοντας το μέλλον από στέρεες βάσεις.

Δεν ζητάμε προνομιακή μεταχείριση ζητάμε ισότιμη αντιμετώπιση, όπως έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν και σε άλλες ΠΑΕ. Ο νόμος πρέπει να ισχύει για όλους και όχι επιλεκτικά. Απαιτούμε σεβασμό και θα τον διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Με εμάς στην πρώτη γραμμή, καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής σε μια μαζική κίνηση διαμαρτυρίας με αποδέκτη τον Πρωθυπουργό ώστε να ενσκήψει με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, στο δίκαιο αίτημα της πόλης και της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ.

Καλούμε όλους τους φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μην γίνουν συμμέτοχοι σε ένα έγκλημα που θα καταδικάσει μια από τις Ιστορικότερες ομάδες του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Όλοι κρίνονται!!! Τέρμα τα λόγια, ώρα για πράξεις!!!Την Μ. Τρίτη διοργανώνουμε παράσταση διαμαρτυρίας απέναντι στην κυβερνητική απραξία!!! Η ώρα και ο τόπος της διαμαρτυρίας θα κοινοποιηθεί σε νεώτερη ενημέρωση.

ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ,ΌΠΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φιλική ήττα για την Παναχαϊκή από τον Παναθηναϊκό

Nortenos Patras: "Νέο ξεκίνημα - Η δική μας εποχή"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports