Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χ...

Την Κυριακή των Βαίων το απόγευμα θα είναι στο νέο ιερό ναό του Αγίου Ανδρέου

Ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος για την ιερή ακολουθία του Νυμφίου την Κυριακή των Βαίων 9 Απριλίου 2017 στις 19.00 το απόγευμα, θα βρίσκεται βάσει του προγράμματος που έχει ανακοινωθεί από την Μητρόπολη Πατρών, στο νέο ιερό ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Την Μεγάλη Δευτέρα 10/4 στις 19.00 ο κ. Χρυσόστομος θα τελέσει την ακολουθία στον ιερό ναό Τιμίου Σταυρού στην Κάτω Αχαΐα ενώ την Μ. Τρίτη 11/4 θα επισκεφθεί το πρωί ιδρύματα της πόλης μεταφέροντας Πασχαλινές ευχές και δώρα ενώ για την ακολουθία το απόγευμα στις 19.00 όπου θα ακουστεί το τροπάριο της Κασσιανής μοναχής ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος θα βρίσκεται στον ιερό Μητροπολιτικό ναό της Ευαγγελίστριας.

Στην ακολουθία αυτή σύμφωνα με πληροφορίες θα συμμετάσχει στην απόδοση του τροπαρίου για την εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα γυνή, και η ανδρική τετράφωνος χορωδία του ιερού ναού Παντανάσσης Πατρών «Γ. Τριάντης» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θόδωρου Χαλκιόπουλου.

Για την Μεγάλη Τετάρτη 12/4 το πρωί ο κ. Χρυσόστομος θα τελέσει την Θεία λειτουργία των προηγιασμένων δώρων στο παρεκκλήσι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, για το ιερό ευχέλαιο στις 15.00 θα μεταβεί στην ιερά μονή Γηροκομείου και το βράδυ για την ακολουθία του Νιπτήρος στον ιερό ναό Αγ. Ελευθερίου Πατρών.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του έως και την Κυριακή του Πάσχα 16/4 έχει ως ακολούθως:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις