Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Άδοξο φινάλε στο παραμύθι της Νάντιας Χαλαμανδάρη-Χωρίζει με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο

Άδοξο φινάλε στο παραμύθι της Νάντιας Χα...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Hola

Δεν κράτησε πολύ τελικά το όνειρο της Νάντιας Χαλαμανδάρη. Η Ελληνίδα δημοσιογράφος, φαίνεται ότι ζει χωριστά από τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Hola.

Σύμφωνα με το ισπανικό περιοδικό, που επικαλείται πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια, η Ελληνίδα δημοσιογράφος δεν ζει πια μαζί με τον Ισπανό πρίγκιπα Φερνάντο Γκόμεζ Αθέμπο.

Αφορμή ήταν ότι η Νάντια δεν μπορούσε να προσαρμοστεί στον καινούργιο τρόπο ζωής της στην Ισπανία και η συγκατοίκηση ήταν πλέον αδύνατη. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να ζει ο καθένας στη χώρα του, κάτι που και οι δυο είναι αποφασισμένοι να μην αλλάξει.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 31 Μαΐου 2016σε μια τελετή που έγινε στο δημαρχείο του Παλιού Φαλήρου, μόλις πέντε μέρες προτού καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί, στο οποίο έδωσαν το όνομα Νικόλαος.

Η επιθυμία της βασιλικής οικογένειας, είναι η Νάντια να ταξιδεύει συχνά στην Ισπανία, ώστε να μπορεί ο Νικόλαος να βλέπει περισσότερο τον πατέρα του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νάντια Χαλαμανδάρη: Η συμπαρουσιάστρια του Γιάννη Παπαμιχαήλ που την ερωτεύτηκε ο πρίγκιπας της Ισπανίας - Φέρνει στον κόσμο το παιδί τους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight