Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάβι Πασκουάλ: "Έτοιμοι να παλέψουμε για το πλεονέκτημα"

Τσάβι Πασκουάλ: "Έτοιμοι να παλέψου...

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μακάμπι

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει σήμερα (21:05) στο Τελ Αβίβ την Μακάμπι για την τελευταία (30η) αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας και θέλει τη νίκη για να κατακτήσει – ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα – την τέταρτη θέση της βαθμολογίας και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

«Είμαστε έτοιμοι να πάμε και να παλέψουμε για την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα», τόνισε ο Τσάβι Πασκουάλ, προπονητής των «πρασίνων», και εξήγησε: «Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή την θέση πριν από την έναρξη του τελευταίου αγώνα για την φάση των ομίλων.

Γνωρίζουμε ότι η Μακάμπι θα προσπαθήσει από την πλευρά της να κερδίσει τον αγώνα παίζοντας καλά μέσα στην έδρα της προκειμένου να αποχαιρετήσει με θετικό τρόπο και μια νίκη την διοργάνωση. Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα».

«Ποτέ δεν βάζω ταβάνι στους στόχους μας», επισήμανε ο Ισπανός κόουτς του Παναθηναϊκού Superfoods και συνέχισε: «Προτιμώ να έχουμε εστιάσει όλο το μυαλό μας στο παιχνίδι και την προετοιμασία του αγώνα προκειμένου να κάνουμε αυτά που πρέπει και μετά από σαράντα λεπτά να είμαστε εμείς αυτοί που θα αισθάνονται χαρούμενοι».

«Όπως είναι το μπάσκετ, μπορούν να συμβούν τα πάντα σε κάθε αγώνα», παρατήρησε ο Πασκουάλ και σημείωσε: «Όπως είδαμε μέχρι σήμερα στην διοργάνωση, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν η μια την άλλη. Για το λόγο αυτό θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, κόντρα στη Μακάμπι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο».

«Έχουμε προετοιμαστεί καλά γι' αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Νικ Καλάθης, ο 28χρονος γκαρντ των «πρασίνων» και υπογράμμισε: «Έχουμε ρυθμό αυτή την εποχή και ελπίζω ότι θα μας χρησιμεύσει για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι.

Χρειάστηκε λίγος χρόνος, υπήρχαν αρκετά νέα πρόσωπα και χρειαζόταν χρόνος για να μάθεις το παιχνίδι του άλλου».

Σε ερώτηση εάν θα βελτιωθεί κι άλλο η ομάδα,ο Καλάθης απάντησε: «Αυτό φαίνεται, αυτό πιστεύω. Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ αυτή τη στιγμή όλη η ομάδα και πιστεύω θα συνεχίσουμε έτσι».

«Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο γήπεδο ώστε να κάνω τη δουλειά που μπορώ», επισήμανε ο 28χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού Superfoods μετά από ερώτηση εάν τον νοιάζει η κριτική που του γίνεται κάποιες φορές.

Σε άλλη ερώτηση εάν οι «πράσινοι» ασχολούνται με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων κατά τη διάρκεια των δικών τους, απάντησε: «Εννοείται πως ασχολούμαστε μόνο με τη δουλειά μας επάνω στο παρκέ. Είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά στον δικό μας αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Φοίνικα Σύρου

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports