Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Δράσεις και καινοτομίες από το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για άτομα με νοητική στέρηση

Μεσολόγγι: Δράσεις και καινοτομίες από τ...

Πρωτόκολλα Συνεργασίας με το Διευθυντή του Δημοσίου ΙΕΚ Μεσολογγίου και με το Διευθυντή του Δημόσιου ΙΕΚ Αγρινίου του ΟΑΕΔ

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες, Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι-Αγρίνιο, υπέγραψε Πρωτόκολλα Συνεργασίας  με το Διευθυντή του Δημοσίου ΙΕΚ Μεσολογγίου κ. Ιωάννη Χατζή  και με το Διευθυντή  του Δημόσιου ΙΕΚ Αγρινίου του ΟΑΕΔ κ. Κωνσταντίνο Μουτόπουλο. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

"Στόχος αυτών των συνεργασιών είναι η συγκρότηση ενός πλαισίου αμοιβαίας συνεργασίας, μέσω της εθελοντικής παροχής υπηρεσιών κομμωτικής και αισθητικής  από ομάδες καταρτιζομένων και εκπαιδευτών στις ειδικότητες αυτές, στους εκπαιδευόμενους νέους μας με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες. Με τις καινοτόμες αυτές δράσεις και συνεργασίες επιβεβαιώνεται η άρρηκτη σχέση του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» με τις τοπικές κοινωνίες.

Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα υπάρξει συνέχιση των συνεργασιών με τέτοιου είδους καινοτόμες δράσεις που βοηθούν στην ψυχική ανάταση των ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες και ανεβάζουν το δείκτη ποιότητας ζωής τους".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις