Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ηρακλής: Συμφωνία για διακανονισμό με τον Μιχάλη Μπουκουβάλα

Ηρακλής: Συμφωνία για διακανονισμό με το...

Ώστε να επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν

Σε συμφωνία ήρθε σήμερα η ΠΑΕ Ηρακλής με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα ο οποίος και υπέγραψε τον διακανονισμό που του προτάθηκε. Έτσι η ΠΑΕ ελπίζει πως θα επιστραφούν οι τρεις βαθμοί που αφαιρέθηκαν κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Το θέμα διευθετήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα και οι Θεσσαλονικείς ελπίζουν να βρουν λύσεις και στα άλλα εκκρεμή ζητήματα.

Σήμερα η ΠΑΕ απέστειλε στην ΕΕΑ τον φάκελο με τα δικαιολογητικά για την αδειοδότηση, χωρίς όμως να γίνει ευρύτερα γνωστό αν περιλαμβάνονται σε αυτόν όλα όσα απαιτούνται για την απόκτηση της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Πάντως στον Ηρακλή αυτό που προέχει είναι το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι προς τον Λεβαδειακό, που είναι το τελευταίο "χαρτί" για την παραμονή της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο, στην μεγάλη εθνική κατηγορία.

Για τον αυριανό αγώνα η διοίκηση της ΠΑΕ ζητά μάλιστα με ανακοίνωση της, την στήριξη του κόσμου, με τον οποίο ωστόσο οι σχέσεις της έχουν διαρραγεί προ πολλού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα η Super League προχώρησε σε αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή, σε εφαρμογή της σχετικής απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, λόγω ανεξόφλητης οφειλής στον Μπουκουβάλα.

Σημειώνεται πάντως ότι ο «Γηραιός» έχει προθεσμία έως τη Μεγάλη Τετάρτη (12/4) να εξοφλήσει πλήρως τον πρώην παίκτη του και να του επιστραφούν οι βαθμοί, οπότε προς ώρας η τιμωρία του θεωρείται προσωρινή.

Επισημαίνεται ότι εκκρεμεί και δεύτερη καταδικαστική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, για οφειλή στον Παναγιώτη Λαδά, εκ της οποίας προκύπτει αφαίρεση ακόμη τριών βαθμών για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η Super League επισημαίνει στην ανακοίνωσή της ότι οι αγώνες του Ηρακλή στο πρωτάθλημα θα συνεχίσουν να ορίζονται κανονικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Αφαίρεση τριών βαθμών από τον Ηρακλή, με προθεσμία ως τις 12/4


ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports